Αυτά είναι τα 10 πιο δυνατά fashion brands αυτή τη στιγμή παγκοσμίως!

Μετά από διεθνή έρευνα που διενεργήθηκε πρόσφατα, έχουμε το top 10 των πιο περιζήτητων fashion brands αυτή την στιγμή σε παγκόσμιο επίπεδο! Μάλιστα, βασικό ρόλο στη σειρά κατάταξης έχει παίξει το πόσο έχουν φορέσει κομμάτια και τα έχουν ενσωματώσει στα looks τους οι μεγάλες influencers, όπως οι Kardashian-Jenners, με τεράστια επιρροή στον κόσμο της μόδας διεθνώς.

Τρανό παράδειγμα είναι ο οίκος Fendi, ο οποίος συγκαταλέγεται στις κορυφαίες θέσεις μετά τις εμφανίσεις της “highly influential” Kylie Jenner με vintage κομμάτια κυρίως του οίκου. Πάντως, στη λίστα έχουν ανοδική πορεία κυρίως οι ιταλικοί οίκοι, όπως ο Versace, που μετά το Met Gala τον περασμένο Μάιο, το οποίο ήταν co-hosted από την Donatella, είδε τη ραγδαία άνοδό του στις προτιμήσεις των fashionistas!

O οίκος Gucci παραμένει ψηλά στις θέσεις, κυρίως λόγω κάποιων fashion items που είναι most wanted, όπως η GG logo belt bag που αγαπούν να φοράνε οι Alexa Chung, Lou Doillon και Kendall Jenner. Επίσης, ο οίκος Prada γνωρίζει μεγάλη επιτυχία εξαιτίας της leather belt bag που έχει λανσάρει, όπως και ο οίκος Balenciaga για τα platform Crocs!

Μεγάλη άνοδο είχε βέβαια και ο Givenchy λόγω του νυφικού της Meghan Markle, αλλά και των υπόλοιπων εμφανίσεών της μετά την τελετή που έφεραν την υπογραφή του οίκου!

Παρακάτω μπορούμε να δούμε αναλυτικά πώς έχει διαμορφωθεί η λίστα, ενώ βέβαια αναμένονται μεγάλες αλλαγές στην επόμενη, αφού ο κόσμος της μόδας είναι πάντα απρόβλεπτος!

Hottest brands:

  1. Gucci
  2. Off-White
  3. Balenciaga
  4. Givenchy
  5. Dolce & Gabbana
  6. Vetements
  7. Versace
  8. Fendi
  9. Nike
  10. Prada

Read More

And More