Αυτά είναι τα 2 καπέλα που πρέπει να φορέσεις την άνοιξη

Μπορεί τις τελευταίες μέρες ο καιρός να μας κάνει κάποια παιχνίδια, αλλά σίγουρα έχουμε μπει σε ανοιξιάτικο mood. Είμαστε ήδη στο Πάσχα και ξεκινήσαμε σιγά σιγά να βάζουμε και κάποια πιο sun αξεσουάρ, όπως είναι το καπέλο.

Αν θα κρατήσεις το περυσινό σου ή θα πάρεις ένα καινούργιο είναι ένα ερώτημα που ίσως έχεις αρχίσει να σε απασχολεί, αλλά σίγουρα θα σκέφτεσαι σιγά σιγά να κάνεις κάποια σύνολα με καπέλο και την άνοιξη. Εδώ έρχομαι εγώ και σήμερα θα σου γράψω τις 2 μεγαλύτερες τάσεις στα καπέλα τώρα.

1.Bucket hat

 

 

Έχεις διαβάσει πολλές φορές για την bucket bag. Τώρα λοιπόν, ήρθε η ώρα να μάθεις και το bucket hat. Aν ακολουθείς την Kaia Gerber τότε ξέρεις ότι αυτό είναι το αγαπημένο της καπέλο, και ίσως είναι ο καιρός να γίνει και δικό σου αγαπημένο. Εκτός από τέλεια look στην πόλη, είναι τέλειο γιατί το παίρνεις στην παραλία χωρίς να πιάσει καθόλου χώρο στην τσάντα σου.

2.Nαυτικό καπέλο

 

Θυμίζει καπετάνιο, ναύτη, γενικά πλοίο και φέτος είναι huge trend. Το φοράς τώρα με casual style, αλλά σίγουρα το παίρνεις μαζί σου αργότερα και στο  νησί για super cool εμφανίσεις με μαγιό ή το βράδυ για ποτό!

Read More

And More