Αυτά είναι τα 2 πιο πρακτικά αξεσουάρ για φέτος το καλοκαίρι!

Στα show των μεγάλων οίκων είδαμε τις τάσεις που ακολουθούμε για φέτος το καλοκαίρι, αλλά και τα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν άψογα τα stylish σύνολα μας. Κάποια από αυτά είναι εξεζητημένα κάποια είναι κομψά κάποια έχουν μία διαχρονική αξία αλλά υπάρχουν και κάποια που ξεχώρισαν γιατί είναι πολύ πρακτικά!

Ας δούμε ποια ξεχώρισαν και σίγουρα θα τα υι0θετήσουμε αυτό το καλοκαίρι οχι μόνο γιατί είναι in fashion αλλά γιατί κυρίως θα μας βολέψουν και πάρα πολύ!

Sneakers

O οίκος Celine συνδύασε τα πιο stylish summer σύνολα της νέας του collection με τα αγαπημένα μας άνετα υφασμάτινα sneakers που όλες έχουμε και θα φορέσουμε αυτό το καλοκαίρι. Πρακτικά αλλά με το σωστό styling θα ολοκληρώσουν άψογα  και το πιο cool outfit.

Αλυσίδα για τα γυαλιά

Δεν ξέρω αν έχω εντοπίσει πιο πρακτικό αξεσουάρ για φέτος, ο οίκος Gucci συνδύασε όλα τα γυαλιά με αλυσίδες από plexiglass ή χρυσές και μας έδωσε το τέλειο πρακτικό αξεσουάρ για το καλοκαίρι που μας έρχεται. Δεν θα χρειάζεται πια να αναρωτιέσαι που είναι τα γυαλιά σου και θα έχεις και μία Gucci detail στην εμφάνιση σου.

Read More

And More