Αυτά είναι τα 7 jean που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της

Οδηγός για jean style!

To jean έχει μία ξεχωριστή θέση στην ντουλάπα μας, γιατί είναι ένα forever κομμάτι. Δεν ακολουθεί τις τάσεις, είναι εκεί κάθε σεζόν, κάθε εποχή, για να γίνει το ρούχο που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

Βεβαίως υπάρχουν big trends και εδώ, εφόσον ένα τόσο δημοφιλές ρούχο, κάθε νέα σεζόν αλλάζει ύφος και style, ώστε να προσελκύσει new fans, ή απλά για να ανανεώσεις εσύ την προσωπική σου γκαρνταρόμπα.

Πέρα όμως από τις τρέχουσες τάσεις, υπάρχουν 7 βασικά jean που καλό θα ήταν να υπάρχουν στην ντουλάπα σου, γιατί δεν φεύγουν ποτέ από τις τάσεις και γιατί αν τα έχεις, δύσκολα θα βρεθεί μέρα που δεν θα έχεις τι να βάλεις.

Κλασικό

Είναι αυτό που ίσως το έχεις 15 χρόνια αλλά θα το φορέσεις και άλλα τόσα. Κλασική γραμμή, μπλε απόχρωση και σταθερή αξία στα καθημερινά σου look. To μήκος του αλλάζει από σχέδιο σε σχέδιο και μπορεί να φτάνει μέχρι το πάτωμα ή απλά μέχρι το αστράγαλό σου που θα είναι και πιο cute.Δεν υπάρχει κάτι με το οποίο δεν θα το φορέσεις, καμαριέρα, ρομαντική μπλούζα, πουκάμισο ή t shirt, ταιριάζει με όλα και σίγουρα δεν θα σταματήσεις ποτέ να το συνδυάζεις αφού είναι all time classic!

Μαύρο

Υπήρξε μία εποχή που ήταν πιο δημοφιλές και από το μπλε. Το καλό εδώ είναι ότι γίνεται εύκολα ένα nigth look αφού το μαύρο του χρώμα μπορείς να το συνδυάσεις με λίγο πιο posh tops και με σωστά αξεσουάρ να δημιουργήσεις μία stylish εμφάνιση. Skinny ή mom σίγουρα θα μπορέσεις να το φορέσεις πολλά χρόνια ακόμη είτε πρωινά σε casual chic εμφανίσεις είτε το βράδυ σε πιο…sexy look.

Crop

Εμφανίστηκε λίγες σεζόν πριν και για μένα είναι το new must have. H γραμμή του κολακεύει τις περισσότερες ενώ το μήκος του του δίνει μία μεγάλη δυνατότητα και εύρος συνδυασμών ώστε να το χαρείς χειμώνα στην πόλη με πουλόβερ και booties αλλά και το καλοκαίρι με crop top στα νησιά.

Flare

‘Η αλλιώς το jean καμπάνα. Χρόνια πολλά στην λίστα με τα must jeans, ξεκινάει την πορεία του από τα groovy 70s και εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να είναι από τα πιο κολακευτικά παντελόνια στην γυναικεία ντουλάπα. Μπορείς να μείνεις μακριά από την boho αισθητική και να το φορέσεις σε ένα urban style με t shrits και σακάκι όλο τον χρόνο!

Μom

Πραγματικά πως ήταν η ζωή μας πριν τα mom jean; H επιτομή του street style και το jean που αγαπάς να φοράς όταν έχεις στο μυαλό σου άνεση! Σε μπλε ή μαύρη απόχρωση γίνεται πάντα υπέροχος συνδυασμός με sneakers και slogan t shirts αλλά μπορείς να του δώσεις και μία ευκαρία με body και μποτάκια σε μία night out εμφάνιση.

Λευκό

Δυνατή επίσης επιλογή που τελευταία χρόνια γίνεται απαραίτητο ακόμη και μέσα στον χειμώνα. Αξεπέραστος συνδυασμός με camel χρώματα και το jean που λατρεύουν τα μόντέλα στα off duty σύνολα τους. Απέφυγε τα skinny και επένδυσε σε πιο χαλαρή γραμμή για safe αποτέλεσμα.

Skinny

Μεγάλο hit μερικές σεζόν πριν αλλά σίγουρα ένα jean που όλες έχουμε και μπορούμε να φορέσουμε ξανά και ξανά. Προϋπόθεση εδώ είναι μία ωραία απόχρωση και σίγουρα κανένα σχέδιο σε σκίσιμο ή ξέβαμμα που θα κάνει το skinny jean να δείχνει λιγότερο κομψό. Από τα πιο δυνατά look με lingerie top και πέδιλα για party εμφάνιση.

Read More

And More