Αυτά είναι τα ankle boots που φοράνε τώρα τα it girls -και δεν είναι μαύρα!

Τα μαύρα ankle boots είναι αυτό που θα λέγαμε “κομμάτι-κλειδί” στην ντουλάπα μας, κάτι σαν το jean και το little black dress. Έχεις πάνω από ένα ζευγάρι και πάντα σε βγάζει… ασπροπρόσωπη, όταν δεν έχεις τι να βάλεις. Έρχεται, όμως, κάποια στιγμή που θέλεις να βάλεις και κάτι διαφορετικό, αλλά τι είναι αυτό που έχει την ίδια δυνατότητα με το μαγικό αυτό ζευγάρι, που πηγαίνει με τα περισσότερα casual outfits, το βρίσκεις παντού σε οικονομική τιμή και είναι και so cool;

Σήμερα θα σου μιλήσω για τα booties που όλα τα it girls φοράνε και, ναι, θα σε πείσω ότι αυτό είναι το επόμενο ζευγάρι που πρέπει να αποκτήσεις: τα camel booties!

Είναι suede, έχουν μέτριο τακούνι και τα φοράς με όλα τα casual looks σου. Ταιριάζουν τέλεια με τα denim σύνολα, αλλά και με total black στιλ, ενώ δίνουν εύκολα μία fashion αίσθηση ακόμη και στο πιο basic ντύσιμό σου. Εννοείται πως θα βρεις πολλά σχέδια, είτε με χαμηλό τακούνι, είτε ψηλοτάκουνα, και είναι ένα ζευγάρι που δεν χάνει την αξία του, αφού μπορείς να το φοράς για πάντα!

Πάρε ιδέες και δώσε new style αυτό το weekend με μία μόνο κίνηση!

 

Read More

And More