Αυτά είναι τα παπούτσια που φοράνε ήδη οι influencers… και θα πρωταγωνιστούν το καλοκαίρι!

Είναι γνωστό ότι τα παπούτσια είναι ο καλύτερος φίλος κάθε γυναίκας, αλλά εκτός από αυτήν την ξεχωριστή θέση που έχουν στην καρδιά μας, έχουν και καθοριστικό ρόλο σε κάθε μας σύνολο. Δεν συμφωνείς; Τα παπούτσια μπορούν να αποθεώσουν ένα minimal look, μπορούν να ολοκληρώσουν ένα ιδιαίτερο styling, μπορούν σε χρόνο dt να μας κάνουν να νιώσουμε μοναδικές.

Φέτος οι τάσεις δεν έχουν δραματικές αλλαγές από πέρυσι εφόσον όλη η μόδα έχει κάνει μία στροφή προς ποιοτική κατανάλωση και νέους τρόπους να δούμε τα ρούχα μας ώστε να φοράμε περισσότερο ρούχα και αξεσουάρ που έχουμε και να καταναλώνουμε λιγότερο.

Σε αυτό το “παιχνίδι” εντυπώσεων εμπλέκονται και οι influenccers που πλέον έχουν λόγο στο τι συμβαίνει στον κόσμο της μόδας. Για το καλοκαίρι αυτό οι τάσεις λοιπόν σε πέδιλα και summer shoes δεν έχουν μεγάλη απόσταση από το περσινό, και ήδη οι πιο διάσημες έχουν καταλήξει και φοράνε παπούτσια που σίγουρα θα επιλέξουμε και εμείς τους επόμενους μήνες.

Ας δούμε λοιπόν πια είναι αυτά.

Τετράγωνη μύτη

@pernilleteisbaek

Τα έχουμε ήδη υπογραμμίσει από πέρυσι, τα πέδιλα με τετράγωνη η μύτη ή mules ήρθαν ξανά κατευθείαν από τα 90ς για να μπουν στην ντουλάπα μας για καιρό ακόμη. Μαύρα λευκά ή camel είναι κομμάτι που θα συνδυάσεις άνετα με τα περισσότερο summer look σου.

Lace up πέδιλα

@rosiehw

Αγκαλιάζουν το πόδι χωρίς να δένουν και δίνουν ένα sexy ύφος. Ήδη αγαπημένα των ifnluencer κυρίως γιατί μπορούν να τα φορέσουν με το αγαπημένο τους παντελόνι και να το …πιάσουν με τα πέδιλα έχοντας έτσι 2 super summer trends, με μία κίνηση.

Flip flop mules

@styleheroine

Σαγιονάρες μεταμορφώνονται σε mules και φοριούντε πολυτελή φορέματα ενώ είναι παραδόξως και πολύ sexy. H Kim Kardashian τα επέλεγε πολλές σεζόν πριν, τώρα θα φορεθούν σχεδόν από όλες μας.Πολύ δημοφιλή είναι τα metallic σχέδια άλλα και τα διάφανα φτιαγμένα από pvc.

Χρωματιστά mules

@slipintostyle

Ε λίγο να χαζεύεις στο instagram έχει καταλάβει ότι αυτό ειναι το μεγαλύτερο shoe trend για φέτος. Με χρώματα που θα λατρέψεις και καπιτονέ ιδανικά όψη τα mules είναι το απόλυτο αξεσουάρ για τα καλοκαιρινά σύνολα αλλά μέχρι τότε πάνε τέλεια και με τις φόρμες τις καραντίνας για κάποιες stay home εναλλακτικές.

Λευκές west booties

@carodaur

Αυτή η άνοιξη πέρασε στην καραντίνα και σίγουρα ο καιρός που θα χαιρόσουν περισσότερο αυτά τα παπούτσια αλλά το λευκό τους χρώμα θα σε κάνει να τις υιοθετήσεις πιο εύκολα ακόμη και αργότερα με πιο καλοκαιρινό καιρό. Με shorts και floral φορέματα θα δώσουν σίγουρα το cool vibe που θες στο σύνολό σου.

Flatforms

@monikh

Mε διαφορά φαίνεται να γίνεται το αγαπημένο stay home shoe για την καραντίνα όμως σίγουρα θα τις λατρέψεις και το καλοκαίρι. Άνετες και με exra ύψος θα σε βολέψουν όσο κανένα άλλο παπούτσι μόλις βγούμε και αρχίσουν οι ζέστες.

 

Read More

And More