Αυτά είναι τα καλοκαιρινά top που έχουν ήδη στην ντουλάπα τους οι influencers

Τα top είναι το κομμάτια που θα δώσουν στο ντύσιμο σου το στοιχείο που θες για να ολοκληρώσεις μία επιτυχημένη εμφάνιση. Είναι το πάνω κομμάτι του συνόλου που συνήθως βλέπουμε πρώτο, πρέπει να είναι άψογο και σωστά επιλεγμένο.

Σίγουρα έχεις πάρα πολλά καλοκαιρινά top ήδη στην ντουλάπα σου από προηγούμενες σεζόν και σίγουρα ήδη έχεις εντοπίσει τις αγορές ου χρειάζεται η γκαρνταρόμπα φέτος για να είναι update.

Με λουλούδια, με χρώμα, με πλάτη έξω, με ώμους έξω, strapless ή με τιράντες, οι επιλογές είναι πάρα πολλές και κάθε σεζόν γίνονται και περισσότερες, ειδικά αν παρακολουθείς τις τρέχουσες τάσεις με μανία. Τι γίνεται όμως αν θες να βάλεις μία… τάξη σε αυτόν τον τομέα, αν θες να ξεκαθαρίσεις τελικά ποια είναι αυτά που χρειάζεσαι πραγματικά και σωστά καλοκαιρινά look και που θα τα έχεις και περισσότερο από  μία σεζόν;

Αυτό που ίσως δεν έχεις ανακαλύψει είναι τα κομμάτια κλειδιά τα top δηλαδή που έχουν ήδη και φοράνε οι influencers και τα οποία αξίζει να έχεις και εσύ.

Πάμε να δούμε τα top of the top για το καλοκαίρι:

@rosiehw

Ηalter top για sexy ώμους και το χρώμα που μας προτείνει η Rosie Huntighton είναι το nude αφου θα δώσει στα λευκά σου μία σοφιστικέ εικόνα.

@lucywilliams02

Πουά πουκάμισο ή αλλιώς σε ελεύθερη μετάφραση το αέρινο πουκάμισο που έχει polka dot και το δένεις σε crοp ύφος και το οποίο φοράς στην πόλη με παντελόνι τζιν αλλά και στο νησί πάνω από το μαγιό σου.

@aninebing

T-shirt με στάμπα, κλασικό και αγαπημένο ίσως και το μόνο που θα φορέσεις και τον χειμώνα, τα it girls το συνδυάζουν με satin φούστες και mules ή μέσα από φορέματα, εσύ;

@carodaur

Τank top, το φανελάκι που λεγαμε παλιά σε μαύρο ή λευκό χρώμα θα το χρειαστείς σίγουρα αυτό το καλοκαίρι και αν θες την γνώμη και το επομενο. Φόρεσε το με μπεζ κομμάτια και χρυσά κοσμήματα για jet setter ύφος.

@chiaraferragni

Floral top, αξεπέραστη επιλογή για τα τζιν σου και τα αέρινα botton κομμάτια της καλοκαιρινής σου γκαρνταρόμπας, διάλεξε ένα με volume μανίκια και crop γραμμή για πολλά…like.

@_jeanettemadsen_

Βody, το κορμάκι η και το ολόσωμο μαγιό σου απαραίτητα για summer look στην πολη και στις διακοπές σου. Συνδύασε το με μακριές φούστες και σανδάλια ή δώστου μία sexy εικόνα με ψηλόμεσα shorts και πέδιλα.

@_jeanettemadsen_

Off shoulder, για μένα οι ώμου είναι το πιο ωραίο σημείο για να αφήσεις ακάλυπτο το καλοκαίρι και σίγουρα το πιο εύκολο αφού δεν χρειάζεται να έχεις το νου σου για κάποιο..ατύχημα όπως συμβαίνει με τα αβυσσαλέα ντεκολτέ ή την πλάτη έξω. Ένα τέτοιο top θα το φορέσεις με πολλά κομμάτια και σίγουρα θα σε βγάλει πάντα ασπροπρόσωπη.

@lucywilliams02

Folk top, θυμίζει λίγο boho θυμίζει λίγο καραγκούνα αλλά σίγουρα σου θυμίζει καλοκαίρι. Μπορεί να έχεις ένα η μαμά σου και να στο έχει χαρίσει δίνοντας αυτή την vintage αίσθηση που θες ή να αποκτήσεις ένα έχοντας στο μυαλό σου μία boem αισθητική.

@wepeoplestyle

Λινό πουκάμισο σε λευκό χρώμα, κομμάτι κλειδί για διακοπές γιατί απλά το φοράς όλη μέρα και είσαι όλη μέρα στιλάτη. Μην τσιγκουνευτείς και πάρε ένα καλής ποιότητας γιατί απλά θα το έχεις για πάντα.

@monikh

Last but not least το λευκό σου t-shirt, γιατί τελικά δεν πας πουθενά χωρίς αυτό, δεν περνάς σεζόν μακριά του και αν θες να είστε το καλύτερο δίδυμο, πάρε ένα με σωστό ύφασμα και καλό σχήμα, για εμφανίσεις που πάντα έχουν style.

 

 

Read More

And More