Αυτά είναι τα πιο στιλάτα σύνολα που βλέπουμε περισσότερο στο instagram ΤΩΡΑ

Το instagram πλέον είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενημερώνεσαι και να παρακολουθείς τι συμβαίνει στον χώρο της μόδας, αφού όλοι οι οίκοι, καθώς και οι fashion influencers είναι πολύ ενεργοί. Ανακαλύπτεις τις νέες τάσεις, αλλά παίρνεις και πρακτικές ιδέες για να τo πως θα τις υιοθετήσεις στην καθημερινότητα σου.

Ανάλογα με τα άτομα που ακολουθείς, έχεις μία ολοκληρωμένη εικόνα για το τι συμβαίνει στον χώρο της μόδας, ενώ βλέπεις ότι καινούργιο επικρατεί ή θα επικρατήσει σιγά σιγά.

Σήμερα μετά από μία μεγάλη καλοκαιρινή σεζόν που φτάνει στο τέλος της σιγά σιγά, θα δούμε μαζί ποια fashion κομμάτια ξεχώρισαν στο instagram, ποια φορέθηκαν περισσότερο και βεβαίως ποια πήρα τα περισσότερα like!

Διάσημες fashion influencers, επιλέγουν και συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο trends που είδαμε στα catwalks  δίνοντας την λίστα με τα best look της σεζόν !Αν θες και εσύ να έχεις την βασική λίστα το top 10 των κομματιών που φορεθήκαν περισσότερο φέτος -και εξακολουθούν- τότε δες το παρακάτω άρθρο και βελτίωσε με τον πιο εύκολο τρόπο το every day look σου.

@anoukyve

Τα top με τον ένα ώμο είναι τώρα η απόλυτη τάση, σε μπλούζα ή σε μαγιό ακόμη και σε body το συνδυάζεις με τα παντελόνια σου και τις φούστες σου και έχεις το απόλυτο city look!

@vikyandthekid

Aν είσαι ακόμη διακοπές τότε το λινό πουκάμισο πάνω από το μαγιό σου είναι το κομμάτι που χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις τέλεια το look σου.Αεράτο και στιλάτο δίνει στο beach look σου το twist που λείπει.

@anoukyve

Eδώ και μερικές εβδομάδες βλέπουμε αυτό το trend να εξαπλώνεται, πλεκτό σορτσάκι μαζί με το μαγιό σου.Το φοράνε πολλές bloggers και είναι κάτι που σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσεις και εσύ.

@monikh

Αυτό το λευκό ολόσωμο μαγιό φορέθηκε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο φέτος και έγινε κομμάτι λατρείας!Το τέλειο εδώ είναι ότι θα το συνδυάσεις και με τις maxi φούστες σου όταν επιστρέψεις στην πόλη.

@wethepeoplestyle

Μακριά φορέματα με ανοιχτή πλάτη, και βέβαια η λήψη γίνεται από πίσω ώστε να έχουμε αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Λευκό ή μαύρο είναι τα βασικά χρώματα που ξεχώρισαν.

@caroldaur

Κουστούμι με σακάκι και βερμούδα είναι το απόλυτο city look για τα φθινοπωρινά σου ραντεβού στην πόλη. Οι influencers το φόρεσαν πάρα πολύ σε λευκό χρώμα με square toe πέδιλα.

@darjabarranik

Λευκά γυαλιά με retro ύφος, έδωσαν σε πολλές λήψεις το twist που χρειάζεται για να απογειωθεί η φωτογραφία, και στο προτείνω ανεπιφύλακτα αφού είναι ένα ζευγάρι που φοριέται κάθε καλοκαίρι.

@ninasandbech

Εδώ βλέπουμε 2 μεγάλα trend που φέτος φωτογραφήθηκαν πάρα πολύ στο instagram, το φούξια oversized σακάκι του Jacquemus αλλά και το zebra print που φέτος έκανε δυναμικό comeback σε top και φορέματα.

@vikyandthekid

Ενα ανεπανάληπτος συνδυασμός που φοράμε τώρα πάρα πολύ και βεβαίως μας τον συστήνουν και οι influencers μέσα από τις φωτογραφίες τους: μπεζ με λευκό!

@wethepeoplestyle

Η τσάντα αυτή ήταν το αντικείμενο του πόθου για όλες τις fashion influencers, ψάθινη με λευκές ή camel λεπτομέρειες η summer edition της Loewe ανήκει στο top 5 των κομματιών που είδαμε και βλέπουμε περισσότερο στο instagram αυτή την σεζόν .

Read More

And More