Αυτά είναι τα τζιν κομμάτια που έχει μία fashionista στην ντουλάπα της

Τα denim κομμάτια δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα, απλά κάθε σεζόν ένα καινούριο βρίσκεται στην κορυφή των τάσεων. Με το τζιν παντελόνι να αποτελεί το βασικό ρούχο όλων των εποχών, όλα τα υπόλοιπα, έρχονται και φεύγουν ανάλογα με τα trends, ενώ τα  φοράμε ξανά και ξανά ανάλογα με την εποχή και την μόδα.

Ειδικά την άνοιξη, τα τζιν έχουν την τιμητική τους, αφού εκφράζουν τέλεια την μεταβατική διάθεση που έχουμε στο styling! Ποια είναι όμως τα τζιν ρούχα που όλες οι fashionistas έχουν στην ενημερωμένη ντουλάπα τους και χτίζουν έτσι μία all time chic γκαρνταρόμπα; Aς τα δούμε μαζί αναλυτικά και μετά κάνε τσεκ πόσα από αυτά υπάρχουν  στην δική σου!

@wethepeoplestyle

H απλότητα της σαλοπέτας γοητεύει πάντα τα στιλάτα κορίτσια που την φοράνε ειτε με casual style είτε με κομψά πέδιλα και crop top. Eνα denim κομμάτι που θα φορέσεις πολλές φορές και πάντα θα νιώθεις υπέροχα.

Το τζιν πουκάμισο ανήκει στα ρούχα που όλες έχουμε και σπάνια φοράμε. Συνδύασε το με το τζιν σου και φτιάξε το πιο απλό denim to demin σύνολο που πάντα είναι ωραίο.

Τζιν φούστα που παραμένει ψηλά στα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά styling όσα χρόνια και να περάσουν. Το μήκος είναι προσωπική υπόθεση αλλά σίγουρα ανήκει στα κομμάτια κλειδιά της γυναικείας ντουλάπας.

Τα τζιν φορέματα φέτος κάνουν δυναμικό comeback και ήδη έχουμε αρκετές φωτογραφίες στο Instagram με αυτό το τζιν κομμάτι. Τα σχέδια πολλά για να διαλέξεις το δικό σου αγαπημένο και να το φορέσεις από τώρα μέχρι και το φθινόπωρο.

@carodaur

Το denim jacket έχει ξεκάθαρη θέση στα βασικά πανωφόρια της ντουλάπας μας. Απλά μπορείς να διαλέξεις ένα πιο στενό και να το φοράς σαν πουκάμισο αντί να περιμένεις πότε θα το συνδυάσεις σαν πανωφόρι, που δύσκολα το κάνεις μετά την εφηβεία ή αν δεν είσαι σε κάποιο νησί.

@anoukyve

Τζιν shorts! Aξία ανεκτίμητη και το τζιν κομμάτι που άνετα φοράς με σακάκι στο γραφειο ή με sexy top για ποτό!

Τζιν ολοσωμη φόρμα. Διάλεξε την δική σου αγαπημένη και βάλε στην ντουλάπα σου ένα all season ρούχο που θα σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη.

@aninebing

Τζιν παντελόνι. Το ιδανικό για κάθε μία από εμάς είναι διαφορετικό, απλά επένδυσε σε ένα που έχει καλό ύφασμα και σωστή εφαρμογή για να το φοράς ξανά και ξανά.

 

 

Read More

And More