Αυτά ήταν τα πιο σημαντικά γεγονότα στον χώρο της μόδας φέτος

Σε λίγες μέρες θα αποχαιρετήσουμε το 2020 και θα ετοιμαστούμε για το νέο έτος. Μια χρονιά διαφορετική, αφού λόγω πανδημίας ότι ξέραμε το ξεχάσαμε, με αλλαγές σε πολλούς τομείς  της ζωής μας και βεβαίως και στην μόδα!Μαζί με το 2020, θα αποχαιρετήσουμε και πολλές σημαντικές στιγμές που συνέβησαν στο χώρο της μόδας. Στιγμές που μπορεί να ανήκουν στο παρελθόν, αλλά θα μείνουν αναλλοίωτες στο χρόνο και στο μυαλό μας. Σε περίπτωση που έχεις ξεχάσει όλα αυτά τα σημαντικά γεγονότα, έχουμε σκοπό να σου τα υπενθυμίσουμε.

Το υπέροχο virtual άλμπουμ της Βeyonce: Black Is King είναι μία ωδή στην σύγχρονη μόδα και η Beyonce μας αποκαλύπτει τα καλύτερα που έχει να προσφέρει η βιομηχανία μόδας και να προβάλλει τους σχεδιαστές από την Αφρική και την αφρικανική διασπορά. Τα custom σύνολα της είναι από μεγάλους σχεδιαστές: Olivier Rousteing του Balmain, το Riccardo Tisci του Burberry και τη Sarah Burton του Alexander McQueen. Αλλά και νέα ταλέντα όπως η Loza Maléombho με έδρα την Ακτή του Ελεφαντοστού και ο Alon Livné που γεννήθηκε στο Ισραήλ.

Το κόκκινο χαλί γίνεται virtual. Oι διάσημες φοράνε τις πανάκριβες δημιουργίες και παραλαμβάνουν το βραβείο στο σπίτι. Νέα πραγματικότητα με τα νέα δεδομένα για να μείνουμε συντονισμένοι με θέαμα χωρίς όμως να κινδυνεύουμε! Κορυφαία στιγμή η Zendaya να παραλαμβάνει το Εmmy της και να πανηγυρίζει στο σαλόνι της φορώντα Αrmani prive δημιουργία.

Οι φόρμες είναι η νέα μας στολή και οι οίκοι τις βάζουν στις collection με τον Louis Vuitton να πρωτοστατεί και να της συνδυάζει με στιλάτα τζακετ και statement τσάντες στην νεά του κολεξιιόν.

Η 4η σεζόν του The Crown αναζοπύρωσε την εμμονή του κόσμου για την Diana και το μοναδικό της στιλ με εταιερείς να ξανακυκλοφουρουν ρούχα που φρούσε στα 80s που εγινα sold out σε λίγες ώρες.

Η σειρά Emily in Paris δημιούργησε αίσθηση με ενδιαφερον για το στιλ της πρωταγωνίστιρα αλλά και αντιρήσεις όσων αφορά την αυθεντικότητα του. Παρόλα αυτά μας ταξίδεψε στο πανέμορφο παρίσι και μας χάρισε μερικά new treend που λατρέψαμε.

Το pillow challenge ήρθε μέσα στην καρντ΄να και φέρει φρενίτιτδα στο instagram και δεν έλειψαν ούτε μεγάλες star όπως η Halle Berry από την λιστα με όσες φόρεσαν το μαξιλαρι τους σαν… φόρεμα!

Η Jennifer Lopez και η Shakira ανεβαίνουν στην σκηνή του Super Bowl με sequin sexy κορμάκια Dundas και Versace, χαρίζοντας μας ένα θέαμα που θα θυμόμαστε για πάντα!

Δεν θα ξεχάσουμε την Lady Gaga στα φετινά VMAs που εμφανίστηκε με couture δημιουργίες Valentino Haute Couture και Iris Van Herpen που τις συνδύασε με επικές custom μάσκες του Cecilio Designs γράφοντας ιστορία.

 Ο Harry Styles γράφει ιστορία αφού είναι ο πρώτος άντρας που ποζάρει στο εξώφυλλο της Vogue ενώ κάνει την μεγάλη ανατροπή φορώντας ένα φόρεμα Gucci για την λήψη του cover!

Από τις πιο στιλάτες στιγμές της φετινής χρονάς όταν η Dua Lipa επέλεξε ένα couture φόρεμα Valentino καθώς για να τραγουδήσεις το κομμάτι της «Levitating» στο βρετανικό show του  Graham Norton.

H Cate Blanchett γράφει ιστορία φορώντας μόνο παλιά σύνολα στο φεστιβάλ Βενετίας και βάζει το δικό της λιθαράκι στο νέο κεφάλαιο της μόδας που λέγεται… ανακύκλωση.

 

 

Read More

And More