Αυτά τα κομμάτια φοράει ξανά και ξανά η Kate Middleton

Η Kate Middleton είναι φανατική οπαδός του κινήματος wear more buy less και της αρέσει να ανακυκλώνει τα ρούχα της φορώντας τα ξανά και ξανά χωρίς να αγοράζει συνεχώς καινούργια.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό πο έχει το Παλάτι στο Instagram το τελευταίο διάστημα η Middleton είναι πολύ ενεργή και συνεχώς μιλάει με τον κόσμο αλλά ανακοινώνει και όλα τα project στα οποία συμμετέχει για το καλό του κοινού.

Πολλές λοιπόν από  αυτές τις φορές την είδαμε να ανακυκλώνει σύνολα που έχει ήδη φορέσει στο παρελθόν  και να αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι η μόδα θέλει διαφορετική αντιμετώπιση και όχι υπερκατανάλωση.

Ας δούμε μερικά από αυτά:

 

 

Αυτή είναι μάλλον η αγαπημένη της Gucci μεταξωτή μπλούζα που την φοράει ξανά και ξανά και πάντα την βγάζει ασπροπρόσωπη. Ο φιόγκος που έχει στο μπροστά μέρος δίνει σε αυτό το κομμάτι ένα σοφιστικέ στοιχείο που το κάνει αξεπέραστο.

H Δούκισσα φόρεσε ξανά ένα φόρεμα Reiss σε μπλε βασιλικό χρώμα που φορούσε για πρώτη φορά το 2012. Το φόρεμα αυτό το έχει και η μαμά της και το φόρεσε στο Ascot το 2010.

Το κουστούμι Marks & Spencer σε τέλεια ροζ απόχρωση που φοράει είτε σαν σύνολο είτε μόνο το σακάκι αποτελεί ένα σύνολο που το λατρεύει και βεβαίως της πάει και πάρα πολύ σαν χρώμα.

Read More

And More