Αυτά τα κομμάτια “χτίζουν” μία all time classic γκαρνταρόμπα. Εσύ πόσα έχεις;

H μόδα είναι πάντα ένας μικρόκοσμος του υπόλοιπου κόσμου και αντανακλά όλα τα πολιτικά και οικονομικά θέματα της εποχής της. Το ξέσπασμα του κορονοϊού, για παράδειγμα, άλλαξε την καθημερινή ζωή με πολλούς τρόπους, από την αυτοαπομόνωση στην κοινωνική απομάκρυνση έως τη δέσμευση να μείνουμε σπίτι, και να μην χρειάζεται καθόλου να αναρωτιόμαστε τι θα φορέσουμε.

Χωρίς κοινωνικές εκδηλώσεις, εξωτερική εργασία αλλά με μόνιμη κατάσταση σε καραντίνα, έχεις μια διάθεση να αναθεωρήσεις ίσως τα όσα έχεις μέσα στην ντουλάπα σου, αφού όλη αυτή η νέα συνθήκη στρέφει τον κόσμο σε χρηστικά και άνετα ρούχα που έχει.

Τα βασικά κομμάτια που μπορούν να δημιουργήσουν μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα πέρα από τάσεις και trends είναι τώρα το ζητούμενο, λόγω ψυχολογίας και οικονομικής κατάστασης. Αυτά που μπορούν να ανταποκριθούν σε όλες τις προκλήσεις και ίσως τα έχεις στο πίσω μέρος της ντουλάπας σου, γιατί προηγούνταν μέχρι τώρα τα trendy και πιο μοδάτα.

Πάμε να δούμε μαζί τα βασικά κομμάτια που χτίζουν μία all time classic γκαρνταρόμπα και που πρέπει να έχουμε όλες, αν θέλουμε να είμαστε πάντα στη μόδα.

@carolinedemaigret

To λευκό πουκάμισο ήταν το αγαπημένο του Karl Lagerfeld και σίγουρα κάτι ήξερε! Κλασική αξία και σίγουρα ένα κομμάτι που δεν φεύγει ποτέ από την μόδα. Το ζήτημα είναι να έχεις το σωστό στην ντουλάπα σου, δηλαδή αυτό που έχει ωραίο γιακά, σωστό σχήμα και το απόλυτο λευκό χρώμα.

@carineroitfeld

H καμπαρντίνα είναι το απόλυτο πανωφόρι και έχει την δυνατότητα να φορεθεί από νωρίς το φθινόπωρο μέχρι την άνοιξη. Στην Γαλλία, δεν υπάρχει άλλο πιο κομψό πανωφόρι και αυτό είναι ξεκάθαρο από τις ασπρόμαυρες ταινίες με την Κατρίν Ντενέβ, μέχρι τις εικόνες που βλέπουμε σήμερα στο instagram από τα it french girls.

To little black dress είναι αξεπέραστη επιλογή και το βλέπουμε εδώ φορεμένο από την Aniston πολλά χρόνια πριν, να δείχνει το ίδιο κομψό σαν να είναι λήψη που τραβήχθηκε σήμερα για το instagram. Δώσε σημασία στο fitting και στο ύφασμα, για να έχεις ένα κομμάτι forever στην ντουλάπα σου.

@victoriabeckham

Tο μαύρο σακάκι δεν είναι πλέον ένα κομμάτι που το φοράς αποκλειστικά στο γραφείο. Έχει γίνει το τέλειο πανωφόρι για τα silk φορέματα σου και σίγουρα η καλύτερη επιλογή, για να απογειώσεις το τζιν και t shirt σου. Ένα blazer είναι βασικό για την ολοκληρωμένη σου γκαρνταρόμπα και σίγουρα δεν θα σε προδώσει ποτέ.

@saintlaurent

Μαύρα γυαλιά. Δεν τα αλλάζεις με κανένα σχέδιο, απλά γιατί δεν μπορεί κανένα άλλο σχέδιο να δώσει στο στυλ σου αυτό το effortless που έχουν τα μαύρα γυαλιά. Διάλεξε το σχήμα που σε κολακεύει και μην τα αποχωριστείς ποτέ. Σίγουρα μπορούμε όλες να έχουμε και άλλες επιλογές αλλά η πρώτη και πιο all time classic είναι αυτή.

@levis

Kλασικό jean σε απλή γραμμή. Δεν το πετάς, δεν το αποχωρίζεσαι,γιατί είναι για πάντα top στα τζιν που έχεις στην ντουλάπα σου. Το συνδυάζεις με πουκάμισο στο γραφείο με crop top στο ποτό με φούτερ στην εκδρομή. Το έχεις για πάντα και πάει με τα πάντα.

@claudiaschiffer

Τop με ρίγες, τώρα και για πάντα. Πλεκτό ή βαμβακερό δεν υπάρχει περίπτωση να το βάλεις στην ντουλάπα σου και να μην το βάλεις άλλες 100 φορές (και λίγες σου λέω). Μία κίνηση, για να έχεις ένα κομμάτι που πάει με όλα τα bottom pieces σου, φούστες, τζιν, shorts!

@katemossagency

Κλασικό ανδρικό παντελόνι: δεν υπάρχει περίπτωση να μην το βάλεις ξανά και ξανά, στο γραφείο σου σε ένα κάλεσμα με μεταξωτό πουκάμισο ή με το body σου για ένα sexy look. Διάλεξε ένα ψηλόμεσο και σε ίσια γραμμή για all time classic εμφάνιση.

@Jlo

Xρυσοί κρίκοι! Η Lopez δεν τους αποχωρίζεται ποτέ και είναι από τα signature κομμάτια του style της. Μείνε στο μικρό σχήμα και φόρεσε τους με όλα τα outfits σου, γιατί απλά πάνε με όλα. Τα casual σύνολα και τα posh έχουν το πιο σωστό κόσμημα να τα ολοκληρώσει.

@jeannedamas

Ένα ωραίο t – shirt, λευκό ή με μία διακριτική στάμπα θα το χαρείς για πολύ καιρό και σίγουρα θα το συνδυάζεις χειμώνα καλοκαίρι με τα τζιν σου ή με τις φούστες σου. Διάλεξε ένα όχι πολύ στενό και σίγουρα καλή ποιότητα για να το κρατήσεις για πάντα.

@alexachung

Μπαλαρίνες: η Alexa Chung ”ορκίζεται” σε αυτές και χρόνια τώρα τις φοράει, χωρίς να υπολογίζει τάσεις και trends. Κλασικές μαύρες δερμάτινες, όσα flat shoes και να αγοράσεις  η κλασική κομψότητα που έχουν οι μπαλαρίνες είναι αξεπέραστη.

 

 

Read More

And More