Αυτές είναι οι καλοκαιρινές τσάντες που κρατάνε τώρα οι influencers

Οι τσάντες είναι από τα must αξεσουάρ στην εμφάνιση μας για να χαρακτηριστεί το λουκ μας ολοκληρωμένο. Άλλες προτιμούμε τις μεγάλες, για έχουμε μαζί μας κυριολεκτικά τα πάντα, ενώ άλλες επιλέγουν τις μικρότερες, όπου βάζουν μόνον τα απολύτως απαραίτητα.Tα νέα trends για τις τσάντες προστάζουν νέα σχέδια, έντονα μοτίβα, μεγάλη γκάμα χρωμάτων και διάφορα υλικά κατασκευής έχουμε ήδη αναφέρει τις νέες τάσεις και μπορείς να δεις αναλυτικά τι προστάζει φέτος το καλοκαίρι η μόδα αλλά πέρα από αυτό ας δούμε τι έχουν επιλέξει ήδη οι influencers ..

Σήμερα θα κάνουμε ένα απολαυστικό λοιπόν αφιέρωμα  και θα δούμε τι αποφάσισαν να κρατήσουν αυτή την σεζόν οι στιλάτες influencers που ακολουθούμε στο instagram και μας αρέσει πολύ το style τους.Δες το ρεπορτάζ που σου έχω ετοιμάσει και αποφάσισε με τον καλύτερο τρόπο τι style τσάντα θα κρατήσεις αυτή την σεζόν!

@leoniehanne

Οι tiny bags του Jacquemus έχουν γίνει οι αγαπημένες των influencers παρόλο που δεν είναι πρακτικές αλλά έχουν αυτό το cute ύφος που λατρευουν και τις κρατάνε σε πολλές εκδοχές τους

@leoniehanne

Pastel clutch σε σχετικά μεγάλο σχήμα, αγαπημένη επιλογή απο την Άνοιξη που θα μείνει…ψηλα στις προτιμήσεις μας το καλοκαίρι στην πόλη

@carodaur

Μία δερμάτινη τσάντα σε camel απόχρωση που φοράς cross body του οίκου Chloe είναι πάντα μία πολύ chic summer επιλογή που σίγουρα θα σου φανεί απαρραίτητη κατα την διάρκεια όλου του χρόνου αφού έχει all season ύφος.Τώρα την φοράς με λευκά ρούχα και αποκτάει αμέσως το look σου safari ύφος.

@pernilleteisbaek

Η ψάθινη τσάντα είναι κλασική αξία στα καλοκαιρινά αξεσουάρ εδώ και πολλά χρόνια και φέτος δεν θα λείψουν από τα φετινά must have. Μία ωραία ψάθινη τσάντα γίνεται η κατάλληλη με ένα summer denim σύνολο στην πόλη αλλά και η πιο σωστή λύση για την παραλία.

@aylin_koenig

Η λευκή τσάντα είναι πάντα πολύ ψηλά στα styling του καλοκαιριού και σπάνια είναι λάθος αφού το χρώμα της ταιριάζει με τα περισσότερα σύνολα σου. Η chain εκδοχή της είναι ακόμη πιο stylish και σίγουρα θα την κρατήσεις και περισσότερες φορές μέσα στον χρόνο.

@monicaaildeylv

Μία καθαρά resort εκδοχή η ψάθινη τσάντα με τύπου κρόσσια που δύσκολα θα την κρατήσεις στην όλη αλλά θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τα holiday σύνολα σου καθώς θα πάρει πολλά…like!

@blancamiro

Mία χρωματιστή shoulder bag είναι πάντα σωστή για τα καλοκαιρινά μας look διάλεξε μία με έντονο χρώμα που θα δώσει ακόμη και σε ένα λευκό σύνολο το twist που χρειάζεται.

@chiaraferragni

Small tote bags είναι η νέα τάση και πολλές influencers όπως η Chiara Ferragni δεν τις αποχωρίζονται ούτε στις βόλτες τους στο κέντρο της πόλης, ούτε όμως και τα ΣΚ που κάνουν αποδράσεις.

@monicaainleydlv

Βasket bags, δερμάτινες ή ψάθινες είναι η καλοκαιρινή εκδοχή της τσάντα που αγαπάμε να βλέπουμε στο instagram, καιρός να την βάλουμε και εμείς στα σύνολα μας αυτή την σεζόν.

@monikh

Πλεκτή old fashion ψάθινη τσάντα που πάντα σε βγάζει ασπροπρόσωπη! Διάλεξε το σωστό μέγεθος για την δική σου σιλουέτα και κράτησε την από τώρα μέχρι το φθινόπωρο.

@naaomiross

Λευκή τσάντα με το καθιερωμένο πλεκτό σχέδιο που σου φέρνει αέρα από resort προορισμούς αλλά και summer in the city! Συνδύασε την με χρωματιστό top ώστε να κάνει αντίθεση με floral dress.

@naaomiross

Small color bag, σε χρώματα που μοιάζουν με ηλιοβασίλεμα και μόνο το καλοκαίρι συναντάς σε αξεσουάρ, θα σου φτιάξουν σίγουρα την διάθεση και θα κάνουν update και το style σου.

@weworewhat

Πλεκτή τσάντα απο τον οίκο Chanel που αποτελεί το πρότυπο για πολλές εκδοχές της τσάντας αυτής για όσες θέλουν κάτι διαφορετικό που θα κάνει και αντίθεση με τα αέρινα σύνολα του καλοκαιριού.

@weworewhat

Τσάντα από καμβά που έχει δερμάτινες λεπτομέρειες και δίνει πάντα ένα stylish look στην εμφάνιση σου γιατί πολύ απλά αυτή  θυμίζει καλοκαίρι αποκλειστικά και διακοπές!Παρόλα αυτά θα δώσει και στη city look σου το σωστό ύφος!

Read More

And More