Αυτές είναι οι 10 πιο στιλάτες εμφανίσεις που είδαμε φέτος στο instagram από τις διάσημες!

Βρισκόμαστε σιγά σιγά στα τέλη του καλοκαιριού. Παρ’ όλα αυτά, ακόμη, ο καιρός μας δίνει μηνύματα διακοπών και summer mood!Aν έχεις επιστρέψει από τις διακοπές σου σίγουρα θα έχεις ακόμη αυτό το χαλαρό ύφος στις εμφανίσεις που δύσκολα θα αποχωριστείς όσο η θερμοκρασία είναι υψηλή!

Το καλοκαιρινό styling έχει περισσότερα sexy στοιχεία και σε συνδυασμό με την μαυρισμένη μας επιδερμίδα κερδίζει πιο εύκολα τις εντυπώσεις, ενώ τα χρώματα και τα υφάσματα έχουν μεγαλύτερη ποικιλία σε σχέδια με τις προσταγές του χειμώνα.

Έτσι, σήμερα αποφάσισα να κάνω ένα απολαυστικό αφιέρωμα σε styling που έκαναν διάσημες μέσα στο καλοκαίρι, ανέβασαν στο instagram τους και πραγματικά έκαναν την διαφορά.

Πηγαίνοντας προς τα κάτω θα δεις μερικές στιλάτες διάσημες που με τις επιλογές τους μας δίνουν μαθήματα style και γιατί όχι ιδέες για τις εμφανίσεις μας, αφού το καλοκαίρι δεν έχει πάει ακόμη αντίο!

 

H Olivia Palermo πέρασε την καραντίνα με εμφανίσεις στην Νέα Yόρκη και πολλές φορές, όταν έβγαινε από το σπίτι φορούσε ένα μεταξωτό μαντήλι αντί για μάσκα με άψογο style! Εδώ βλέπουμε ένα τέλειο σύνολο με πουκάμισο και φούστα που σετάρει με velvet mules και το μαντήλι της δίνοντας μαθήματα styling.

@victoriabeckham

H Victoria Beckham επέλεξε ένα κόκκινο φόρεμα για date night με τον David το οποίο έχει ζώνη λεπτή και cross detail στο πάνω μέρος του. Η Victoria το συνδύασε με χρυσά κοσμήματα και έτσι έχουμε μία τέλεια εμφάνιση.

@alexachung

H Αlexa Chung επέλεξε ένα κίτρινο φόρεμα που μας αρέσει πάρα πολυ για την απόχρωση του, ενώ κράτησε μία πράσινη τσάντα με αλυσίδα. Δεν φόρεσε παπούτσια για την λήψη αλλά πιστεύουμε ότι οι μπαλαρίνες που λατρεύει να φοράει θα ταίριαζαν άψογα.

 

@vikykaya_

Από τα πιο ωραία look της Βίκυ Καγιά αυτό το καλοκαίρι!Συνδύασε ένα μαγιό με sexy cuts με midi φούστα που έχει wrap σχέδιο και ένα anklet στο πόδι!

@emrata

Η Emrata δημιούργησε ένα total white look με μεταξωτό πουκάμισο και shorts που συνδύασε άψογα με λεπτά πέδιλα και 90s style γυαλιά ηλίου.Πρόταση και για τις πρώτες φθινοπωρινές μας εμφανίσεις στην πόλη.

@chrismpo

Όλο το καλοκαίρι η Χριστίνα Μπόμπα φωτογραφήθηκε με τέλεια summer look, ξεχωρίζουμε αυτό για το τέλειο print που συνδυάζεται απόλυτα με το φυσικό περιβάλλον δίνοντας στην λήψη ακόμη περισσότερη δυναμική!

@dualipa

Η Dua Lipa επιλέγει ένα egg yellow σύνολο που έχει πολλά στοιχεία, καρό, ντραπέ, διάφανα details αλλά όλα σμίγουν πολύ κομψά τελικά και μας χαρίζουν ένα στιλάτο look από την αγαπημένη pop τραγουδίστρια.

@kimkardashian

Με ροζ υπέροχη απόχρωση σε πλεκτό σύνολο που έχει sexy cuts στα…σωστά σημεία φωτογραφήθηκε η Κim ενώ η επιλογή της σε σκουλαρίκια απογειώνει το όλο look.

@chiaraferragni

Oι διακοπές της Chiara είναι ατελείωτες και βεβαίως ατελείωτες και οι στιλάτες της εμφανίσεις!Ξεχωρίζουμε αυτό το maxi polka dress που έχει αποκαλυπτικό ντεκολτέ και τέλειο κόψιμο μπροστά στα πόδια που συνδύασε με metallic πέδιλα.

@jeannedamas

Η Jeanne Damas είναι έγκυος και μας δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πως να κρατήσουμε την θηλυκότητα μας με ωραία φορέματα που αναδεικνύουν την νεά της σιλουέτα και κρατάνε ψηλά το styling!

Read More

And More