Αυτές είναι οι κορυφαίες fashion influencers που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram τώρα!

Οι fashion influencers είναι δυναμικές, με μοναδικό style και καταφέρνουν με σκληρή δουλειά να έχουν χιλιάδες followers στο instragram που τις ακολουθούν πιστά σε κάθε τους βήμα. Παράλληλα, οι μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο θέλουν πια να διαφημίσουν ένα από τα προϊόντα που λανσάρουν μέσα από τους λογαριασμούς τους και να πετύχουν την καλύτερη προβολή!

Οι χρήστες του Instagram συνεχίζουν διαρκώς να αυξάνονται και έχουν ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο χρήστες το μήνα. Μάλιστα, οι top influencers στο instagram έχουν συνολικά πάνω από 140 εκατομμύρια followers. Ο συνολικός τσίρος των influencers ξεπερνάει τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ ο αριθμός των χορηγούμενων post αναμένεται να ξεπεράσει τα 6 εκατομμύρια το 2020, σύμφωνα με τελευταίες έρευνες.

Ο κόσμος του Instagram και των influecers περιλαμβάνει καθημερινά στιγμιότυπα, από τον πρωινό καφέ μέχρι τη βόλτα στο σινεμά. Ενδιάμεσα stories, swipe up, followers, νέα φίλτρα. Στον ίδιο κόσμο περιλαμβάνεται το κυνήγι των καινούργιων εφαρμογών για καλύτερο αποτέλεσμα, ώστε, εν τέλει, να προκύπτει ένας άλλος κόσμος γεμάτος έμπνευση και ωραίες εικόνες.

Πρόκειται για μία απαιτητική διαδικασία που απαιτεί χρόνο, αισθητική και καλά αντανακλαστικά!

Αυτές που βρίσκονται στην κορυφή μόνο τυχαία δεν έφθασαν εκεί και σίγουρα, αν τις ακολουθήσεις, θα παίρνεις και εσύ νέα ερεθίσματα κάθε μέρα! Οι top fashion influencers  βρήκαν τον τρόπο και το Μέσο, για να δείξουν τι μπορούν να καταφέρουν, αλλά και να το μοιραστούν με άλλους ανθρώπους. Ευκαιρία, λοιπόν, να τις ανακαλύψεις και εσύ.

Ας δούμε μαζί τις κορυφαίες fashion influencers που πρέπει να ακολουθήσεις τώρα στο Instagram!

Lou Doillon

Follow @loudoillon
 

Boem γαλλική αισθητική από την μικρότερη κόρη της Jane Birkin, την παρακολουθείς στις περιοδείες με την μπάντα της και ανακαλύπτεις πως μπορείς να έχεις τα τέλεια undown μαλλιά και το απόλυτο layering κοσμημάτων σε κάθε της λήψη!Καπέλα και vintage πανωφόρια για να πάρεις ιδέες από την στιλάτη Lou!

Monikh Dale

Follow @monikh

To net-a-porter υποκλίνεται στην αισθητική της και της έχει κάνει πολλά αφιερώματα.Τέλειο σπίτι και οι πιο effortless selfie για να πάρεις ιδέες και για τον δικό σου λογαριασμό!Συνεργάζεται με το Who what wear και μας δίνει ιδέες για styling αλλά και home interior.

Jeanne Damas

Follow @jeannedamas

Η στιλάτη γαλλίδα με την δική της εταιρεία ρούχων Rouje μας έχει κλέψει την καρδιά και την ακολουθούμε όχι μόνο για μαθήματα απόλυτου french styling αλλά κάνει και τέλειες προτάσεις για αποδράσεις σε υπόεροχ μέρη και μας δείχνει φανταστικά σπίτια τόσο στο Παρίσι όσο και στις περιοχές που ταξιδεύει!

Caroline de Maigret

Follow @carolinedemaigret

 Μούσα της Chanel με ένα μοναδικό masculine style, εδώ θα δεις σακάκια, κουστούμια τέλεια denim σύνολα και βεβαίως τα πιο φανταστικά μαλλιά που ονειρευόμαστε να έχουμε και εμείς. Νο make up και λίγα κοσμήματα ( εκτός αν είναι Chanel) για τις καθημερινές λήψεις και πολλά backstage από τα concept της Chanel που συμμετέχει!

Caroline Daur

Follow @carodaur

Βlogger και μοντέλο με έδρα τη Γερμανία, η Caroline Daur έχει συνεργαστεί με κορυφαίους οίκους μόδας και fashion brands, έχει ποζάρει στο φακό θρυλικών φωτογράφων μόδας όπως του Πίτερ Λίντμπεργκ, ενώ διεθνή εξώφυλλα περιοδικών την έχουν φιλοξενήσει. Ακολουθώντας την θα έχεις πάντα ιδέες για city looks και θα βλέπεις τα πιο στιλάτα αξεσουάρ της αγοράς τσάντες παπούτσια και κοσμήματ στους πιο τέλειους συνδυασμούς.

Veronika Heilbrunner

Follow @veronikaheilbrunner

Mοντέλο, μητέρα, influencer, η Veronika τα κάνει όλα και τα κάνει τέλεια. Την ανακαλύψαμε λίγες σεζόν όταν ξεχώριζε με τις εμφανίσεις της στην Εβοδμάδα Μόδας στο Μιλάνο, την παρακολουθήσαμε σε όλη της την εγκυμοσύνη και πια μας δίνει τέλειες ιδέες πως να είσαι μία στιλάτη μαμά!

Candela Pelizza

Follow @candela_________

To κορίτσι με τα πιο ωραία γυαλιά ηλίου σε κάθε λήψη και το χαρακτηριστικό καρέ κούρεμα στα μαλλιά! Λατρεύει τους earth tones στα ρούχα και συνδυάζει άψογα κουστούμια, παλτό και τέλεια κοσμήματα! Εδώ θα ανακαλύψεις τις πιο στιλάτες τσάντες της σεζόν και θα πάρεις έμπνευση για σωστό  daily look!

Soo Joo

Follow @soojmooj

Αmbassador της Chanel και της L Oreal το κορίτσι από την Νότια Κορέα, ταξιδεύει, προτείνει και ενδιάμεσα κάνει campaigns για την Chanel. Moναδικό style, και ακολουθώντας της θα βλέπεις τα πιο hot fashion items συνδυασμένα με τον καλύτερο τρόπο και θα διασκεδάζεις αφού χειρίζεται τον λογαριασμό της με fun ύφος!

María Bernad

Follow @maria_bernad

H María Bernad είναι Ισπανίδα με έδρα την Μαδρίτη και συνδυάζει αψογα art & style! Δουλεύει σαν creative director και στιλίστρια και κάθε μέρα μας δίνει εικόνες κυρίως με vintage stylinng κάνοντας σιγά σιγά εκατομμύρια άτομα αν την ακολουθήσουν.Eχει και το προσωπικό της brand το ‘Les Fleurs‘ με vintage επιλογές σε ρούχα και αξεσουάρ!

 

 

 

Read More

And More