Αυτή είναι η νέα τάση στα fashion shows

Eδώ και καιρό βλέπουμε ότι οι μεγάλοι οίκοι έχουν ξεκινήσει να παρουσιάζουν τις συλλογές τους, σε show «εκτός έδρας». Ο οίκος Gucci ταξίδεψε στο Λος Άντζελες  για το collection Spring/Summer 2022, o οίκος Alexander McQueen βρέθηκε 15 Μαρτίου στην Νέα Υόρκη και ακολουθούν πολλά ακόμη που δείχνουν ότι τα destination fashion show είναι η νέα απόλυτη τάση.

Splash/Ideal Images

Η  επιθυμία για εξωστρέφεια, επικοινωνία, ανανέωση είναι πλέον πολύ έντονη μετά από σχεδόν δυο χρόνια όπου η πανδημία του covid-19 μας κράτησε σε απόσταση και οι μεγάλοι οίκοι επιχειρούν, επομένως, να βγουν εκεί έξω και να έρθουν ξανά σ’ επαφή με το κοινό τους, σε όλο τον κόσμο.

 

Fendi/Reuters

 Michael Kors/Splash/Ideal Images

Έτσι σύντομα ο οίκος Chanel θα παρουσιάσει το fashion show του για τη Cruise collection 2023στο Μονακό στις 5 Μαΐου, ο οίκος Louis Vuitton θα ταξιδέψει στη Νότια Καλιφόρνια για το δικό του show στις 12 Μαΐου, ενώ στα σχέδια του οίκου Dior είναι ένα runway show για την pre-fall 2022 συλλογή της Maria Grazia Chiuri στη Σεούλ της Νότιας Κορέας και βεβαίως τα σχέδια του οίκου Balenciaga για  το επόμενο show και τη συλλογή Άνοιξη 2023 είναι ένα ταξίδι που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη στις 21 Μαΐου.

Stay tuned!

 

Read More

And More