Αυτή είναι η πιο genius συλλογή που έχουμε δει στο instagram

Aκούμε συχνά ότι η μόδα όπως και η τέχνη έχει ξεπεράσει τα όρια της και δύσκολα πια να δούμε κάτι εντελώς καινούργιο. Ωστόσο, στην κουλτούρα του μεταμοντερνισμού στηρίζεται  ακριβώς στην επανεξέταση των παλαιών έργων και μέσα από την «αναδιάρθρωσή τους» σε πιο συναφή έργα, δίνεται μία  νέα έννοια που έχει μεγαλύτερη σημασία.

Η σχεδιάστρια Nicole McLaughlin  κάνει κάτι ανάλογο χρησιμοποιεί συχνά άλλες μάρκες για την εργασία της, επανασχεδιάζοντας και συνδυάζοντας τις.

Αυτό της δίνει ρούχα όχι μόνο σε οικολογική κατάσταση, αλλά και πρωτοτυπία τόσο ιδιαίτερη που πολύ μιλάνε για την νέα genius σχεδιάστρια. Ο λογαριασμός της στο Instagram κρύβει μικρά έργα τέχνης με μοναδικές δημιουργίες να κλέβουν τις εντυπώσεις. Ο τρόπος που ξαναχρησιμοποιεί παλιά κομμάτια αλλά και η φαντασία που τα συνδυάζει είναι αξιοθαύμαστος.

 

 

Η McLaughlin ξεκίνησε να δουλεύει στην Reebok και σε πολύ γρήγορο χρόνο αποφάσισε να ξεκινήσει μία δική της σειρά που χαρακτηρίζεται από δημιουργικότητα. Η McLaughin συνεργάζεται τώρα με πολλές μεγάλα brand και καταφέρνει να δημιουργεί όχι μόνο φιλικά προς το περιβάλλον κομμάτια, αλλά και πολυλειτουργικά αντικείμενα.

Φωτογραφίες @nicolemclaughlin

 

Read More

And More