Site icon TLIFE

Αυτή είναι η συνεργασία έκπληξη της χρονιάς

Ο οίκος υψηλής κοσμηματοποίας, Tiffany & Co έχει πολλές φορές συνεργαστεί με μεγάλα fashion brand, όπως πρόσφατα με τον οίκο Fendi και τη δημιουργία της εκδοχής της iconic Fendi Baguette σε Tiffany Blue.

 

Τώρα όμως έρχεται η συνεργασία έκπληξη της χρονιάς! Όλα ξεκίνησαν όταν ένα κουτί στο χαρακτηριστικό μπλε χρώμα της Tiffany & Co με το iconic σήμα της Nike, εμφανίστηκε στο Instagram του οίκου κοσμημάτων!

 

To δημοφιλές μοντέλο Nike Air Force 1 έχει υποβληθεί σε ανασχεδιασμό από την Tiffany & Co και στο κουτί είναι το νέο σχέδιο που αποτελεί την συνεργασία των 2 brand!Eίναι μαύρο με το σήμα της Nike να βγαίνει στο χρώμα της Tiffany & Co.

To νέο αυτό super sneaker θα κυκλοφορήσεις 7 Μαρτίου μαζί με μια σειρά από ασημένια αξεσουάρ, όπως κόκκαλο παπουτσιού, σφυρίχτρα κ.α.

 

Η Nike έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με luxury labels όπως ο Louis Vuitton για το Louis Vuitton Air Force 1s και τον Dior για το Dior Jordan 1. Εξίσου τεράστια ήταν και η επιτυχία της συνεργασία της με τον Jacquemus

Κανείς ίσως δεν θα μπορούσε να φανταστεί μια συνεργασία ανάμεσά  σε Tiffany & Co και Nike,  παρόλα αυτά όπως λέει και το caption στην φωτογραφία στο Instagram σίγουρα είναι : “Ένα θρυλικό ζευγάρι”.

© 2024 tlife.gr