Αυτή η X-mas collection είναι απλά υπέροχη!

Ήρθαν τα Χριστούγεννα και φεύγουμε για ταξίδι στον μαγικό κόσμο της WONDERLAND! Η νέα συλλογή από την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη είναι αυτό που ψάχνεις για αυτές τις γιορτές. Και η collection «alexandRA-INwinter» Χ-ΜΑS19/20 “WONDERLAND” από την Αλεξάνδρα μας μεταφέρει στη χώρα των θαυμάτων και μας δίνει το τέλειο style & styling για να ζούμε την κάθε μέρα μαγικά σαν από ταινία ή παραμύθι.

Από το πρωί ως το βράδυ και ως το άλλο πρωί..!Γήινοι τόνοι σε απαλά πλεχτά, οικολογικό δέρμα και καρό σε γκρι/καφέ με αέρα vintage, γραμμές 70’s και look ανδρόγυνο, δυναμικό και θηλυκό. 3 σε 1, όπως το chic & sexy signature style των CHARLIE’S ANGELS με έξτρα δόση ζεστασιάς και χαλαρότητας για HAPPY END.

 

Γκρι/ασημί ταφτάς, μεταλλιζέ δέρμα σε χρυσό και ροζ, χνουδωτά πλεχτά σε παλ ροζ, γκρι και λευκό δίνουν κοριτσίστικη πινελιά στην παγωμένη παλέτα της “βασίλισσας των πάγων” και ο μαύρος ταφτάς με βολάν, φουσκωτά μανίκια και oversized γραμμή είναι το απόλυτο fashion statement, η εντυπωσιακή, επιβλητική αλλά και παιχνιδιάρικη ”maleficent” της σύγχρονης WONDERLAND.

Και όταν η νύχτα απλώνει το πέπλο της το γυαλιστερό μαύρο βινύλ λαμπυρίζει στο σκοτάδι, τα shiny metallics σε χρυσό, μπρονζέ, φούξια και τυρκουάζ γυαλίζουν σαν λαμπερά πολύχρωμα φωτάκια και δίνουν το στίγμα για να αρχίσει το πάρτυ με τις πολύχρωμες, glam & funky παγιέτες να αστράφτουν όπως τα πυροτεχνήματα που φωτίζουν τον ουρανό!

Και όλοι πια ξέρουν… the party is here …IN WONDERLAND!

Read More

And More