Αυτό είναι το πιο διαχρονικό κολιέ… και μάλλον το έχεις ήδη!

Αυτό είναι το πιο διαχρονικό κολιέ… και μάλλον το έχεις ήδη! | tlife.gr

Η Coco Chanel και το εικονικό πορτρέτο της, το 1936, που φωτογραφήθηκε με πολλά κολιέ από πέρλες ριγμένα στους ώμους, δίνει την απάντηση στο ερώτημα: υπάρχει ένα κολιέ που είναι για πάντα στη μόδα, διαχρονικά κομψό;

Oι πέρλες, σήμα κατατεθέν του οίκου Chanel, είναι αυτό που λέμε forever piece και ναι δεν υπάρχει γυναίκα να μην έχει ένα στην κοσμηματοθήκη της. Συνδυάζει class και fashion, και δεν περνάει καμία σεζόν στις τάσεις όπου να μην εμφανίζεται σαν must have detail.

Κινηματογραφικές εμφανίσεις σαν αυτή της Audrey Hepburn, έβαλαν το κομμάτι αυτό στο χάρτη της μόδας για πάντα, και του δίνουν αξία ανεκτίμητη. Στις αρχές του περασμένου αιώνα το να φοράς ένα κολιέ με πέρλες, ήταν συνώνυμο της πολυτέλειας και προνόμιο της elite. Με το πέρασμα των χρόνων όμως, είναι ίσως το μόνο κομμάτι που κατάφερε να γίνει αγαπητό, και βεβαίως afforable από τις περισσότερες γυναίκες, πέρα από style ή οικονομική κατάσταση.

Σήμερα τα it girls του δίνουν νέο ρόλο, σε street style που το ανανεώνουν, καθώς το εντάσσουν σε πιo urban looks, πέρα από το καθιερωμένο lady like ύφος του.

Αν δεν έχεις ένα μπορείς να ψάξεις στην κοσμηματοθήκη της μαμάς σου. Ένα μικρό vintage κολιέ με πέρλες θα είναι το επόμενο δώρο στον εαυτό σου, και θα είναι για πάντα!\

READ more