Αυτό είναι πρώτο item από τη συλλογή του Riccardo Tisci για τον οίκο Βurberry

Ο Riccardo Tisci ξεκίνησε να δείχνει τα νέα κομμάτια από την debut συλλογή του για τον οίκο Burberry, και μάλιστα με την βοήθεια διάσημων φίλων του. Η Rihana και η Lily James, εμφανίστηκαν με το πρώτο κομμάτι που σχεδίασε ο Tisci και είναι ένα μαύρο t shirt (αλλά και hoodie) με τα γράμματα “TB” που είναι τα αρχικά του δημιουργού του οίκου, Thomas Burberry. Αυτό μάλιστα είναι το νέο logo του οίκου που λανσαρίστηκε νωρίτερα το καλοκαίρι!

Περιμένοντας το πρώτο show του που θα γίνει την Δευτέρα, ο Tisci ήδη στο Instagram του οίκου έχει ανεβάσει φωτογραφίες με τους celebrities να φοράνε αυτό το πρώτο item, και έτσι κάνει ένα super warm up εν όψη της πρώτης του collection!

Το t-shirt είναι διαθέσιμο από τις 13 Σεπτεμβρίου μέσω Ιnstagram, αλλά και στο WeChat, και στο flagship store του οίκου στην Regent Street. Ο Ricardo Tisci την Δευτέρα στις 17 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει την πρώτη του ολοκληρωμένη συλλογή με γυναικεία και ανδρικά κομμάτια για τον Burberry, και την ίδια μέρα μετά το show θα μπορείς να τα αποκτήσεις στο Ιnstagram!

Read More

And More