Aυτό είναι το Dream bra της Victoria’s Secret για το φετινό show και δεν πιστεύεις πόσο στοιχίζει

Οι προετοιμασίες για το extravagant show της Victoria’s Secret έχουν μπει στην τελική ευθεία και καθημερινά έρχονται updatesδίνοντάς μας τις λεπτομέρειες που όλοι θέλουμε να μάθουμε. Mία υπερπαραγωγή που μεταδίδεται σε εκατοντάδες χώρες και στοιχίζει πάνω από $12 εκατομμύρια και για την οποία κάθε νέα ανακοίνωση είναι πολύτιμη. Ποιες θα περπατήσουν τελικά στο φετινό catwalk; Ποιος θα κάνει make-up και μαλλιά; Πού θα γίνει και πολλά-πολλά άλλα είναι τα ερωτήματα που συνεχώς προκύπτουν.

Kάθε χρόνο, στο πλαίσιο του show παρουσιάζεται και το φανταστικό Dream Angel σουτιέν με το δικό του hashtag, παρακαλώ, που είναι το #VSFantasyBra. Βέβαια, δεν αποτελεί είδηση μόνο αυτό, αλλά και το πόσο κοστίζει, πώς θα είναι, αλλά και ποιο “αγγελάκι” θα το φορέσει σε κάθε σεζόν.

Φέτος, λοιπόν, το Million Dollar Angels bra θα στοιχίζει ένα εκατομμύριο δολάρια, θα είναι διακοσμημένο με 2100 διαμάντια Swarovski σε silver τοπάζ απόχρωση και χρειάστηκαν 930 ώρες για να ολοκληρωθεί, ενώ έχει πάνω από 71 καράτια.

H πανέμορφη Elsa Hosk θα είναι φέτος το “αγγελάκι” που θα φορέσει το πολύτιμο αυτό bra στο Fashion show. H ίδια, αφού το δοκίμασε super bra, το περιέγραψε ως “Απόλυτα cool και τόσο μοντέρνο και sparkly, που αν το σχεδίαζα εγώ θα ήταν έτσι ακριβώς. Ήταν σαν κάποιος να έκανε μαγικά και να το έβαλε με μία κίνηση πάνω στο σώμα μου”.

Φέτος για πρώτη φορά, το σουτιέν αυτό θα βγει και στην παραγωγή σε μία πιο οικονομική εκδοχή που θα στοιχίζει 250 δολάρια.

Read More

And More