Αυτό είναι το σουτιέν που πρέπει όλες να έχουμε στην ντουλάπα μας!

Το θέμα “σουτιέν” δεν ήταν ποτέ εύκολη υπόθεση και αν δεν επιλέξεις το σωστό μπορεί η εμφάνιση σου να μην έχει το αποτέλεσμα που θέλεις. Επίσης δεν έχουμε όλες την δυνατότητα να έχουμε πολλά καλά σουτιέν, οπότε αν πρέπει να πάρεις ένα που να τα έχει όλα τότε πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική!

Σήμερα θα σε βοηθήσω να επιλέξεις το σουτιέν, που πραγματικά κάνει check στα περισσότερα κουτάκια που έχεις στο μυαλό σου όταν ψάχνεις το ιδανικό!

Αmourette της Τriumph! Η πιο αγαπημένη εφαρμογή, γνωστή για τη μαλακή ελαστική της δαντέλα, με πάνω από 60 χρόνια επιτυχίας και διαχρονικής κομψότητας, παραμένει ακόμη η πιο δημοφιλής επιλογή όλων των γυναικών.

Πρωτολανσαρίστηκε το 1954 σε συνεργασία με τον γαλλικό οίκο μόδας Maggy Rouff και γρήγορα αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό χάρη στη μοντέρνο σχεδιασμό του και την μαλακή εφαρμογή του. Τη δεκαετία του 1990 το πρώτο Amourette 300, ένα σουτιέν όλο δαντέλα, έγινε γρήγορα παγκόσμιο hit. Ήταν φτιαγμένο για να ικανοποιεί “όλες τις αισθήσεις” και είχε φορεθεί από παγκοσμίου φήμης μοντέλα, όπως η Naomi Campbell, γεγονός που απογείωσε τη φήμη του μετατρέποντάς το στο απόλυτο fashion statement.

Το 2013, στην οικογένεια του Amourette προστέθηκε και το Amourette Spotlight, ακολουθώντας λίγο αργότερα (2017) το Amourette Charm. Με τη βοήθεια νέων καινοτομιών, όπως το Magic Wire, η οικογένεια Amourette είναι σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ανάγκες όλων των γυναικών, χαρίζοντας απόλυτη άνεση.

Με οδηγό την πλούσια κληρονομιά η Τriumph λανσάρει τη νέα collection για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2018/19 επαναπροσδιορίζοντας τη διαχρονική κομψότητα της οικογένειας Amourette, εσύ δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις και μάλλον να αποκτήσεις το τέλειο σουτιέν!