Αυτό το χρώμα θα ανανεώσει τα καθημερινά σου look

Μαύρο χρώμα και χειμώνας είναι μία σύνθεση που όλες έχουμε στο μυαλό μας και κυρίως στην ντουλάπα μας. Ειδικά τώρα που ο καιρός έχει γίνει κάπως “πολικός”, το total black ντύσιμο είναι η πιο εύκολη και safe επιλογή για τα κρύα πρωινά (και όχι μόνο) στην πόλη.

Δεν είναι εύκολο να επιλέξεις ένα άλλο χρώμα! Τις περισσότερες φορές το μαύρο ταιριάζει τέλεια με όλα, αλλά κυρίως σε βγάζει από την δύσκολη θέση του “τι να συνδυάσω με τι”. Παρόλα αυτά αν ρίξεις μια ματιά στο pinterest θα δεις ότι τα ενημερωμένα street style look δεν είναι total black, καθώς πάντα υπάρχει χρώμα και μάλιστα εμείς εντοπίσαμε αυτό που κάνει την διαφορά!

Dark green, μία απόχρωση του πράσινου που για κάποιο λόγο πάντα την περίοδο των γιορτών εμφανίζεται έντονα σε πανωφόρια, velvet φορέματα, σακάκια αλλά και botton pieces.

Κάνε λοιπόν, μία νέα επιλογή και επένδυσε σε ένα dark green κομμάτι που θα ανανεώσει εύκολα τα μαύρα σύνολα του χειμώνα, αλλά θα δώσει και μία cool festive αίσθηση στα γιορτινά σου look.

Ένα παλτό μία γούνα ή ένα jacket σε αυτό το χρώμα θα βρει σίγουρα μία θέση στην ντουλάπα σου και θα κάνει update εύκολα το style σου.

Read More

And More