Αυτοί είναι οι top στιλίστες στο Hollywood! Μάθε ποιοι ντύνουν τις πιο διάσημες star

Oι εμφανίσεις των διάσημων δεν είναι μία απλή υπόθεση, υπάρχει πάντα μία ομάδα που δουλεύει πίσω από αυτούς και βεβαίως ο στιλίστας που επιμελείται την όλη εμφάνιση. Το red carpet αλλά και οι τηλεοπτικές εμφανίσεις απαιτούν άψογο στιλ και μία εικόνα για την κάθε star που να μην ξεφεύγει από το προσωπικό της ύφος.

Τα μεγάλα studio δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και για τις ηθοποιούς τους έχουν πάντα όρο να τις καθοδηγεί ένας επαγγελματίας στιλίστας, ειδικά τα τελευταία χρόνια που τα μέσα δικτύωσης έχουν δώσει τη δυνατότητα σε όλους να έχουμε εικόνα για όλα όσα συμβαίνουν στο καλλιτεχνικό  κόσμο, αλλά και να σχολιάζουμε τι μας αρέσει ή όχι.

Οι στιλίστες έχουν γίνει από τους πιο powerfull ανθρώπους στην showbiz και ειδικά στο Hollywood υπάρχει μία λίστα με τους που διάσημους, επιτυχημένους! Σήμερα θα κάνουμε ένα ωραίο αφιέρωμα σε αυτούς του top stylist του Hollywood και θα δούμε ποιοι κρύβονται πίσω από εμφανίσεις που μας έχουν κάνει εντύπωση μεμονωμένα ή πίσω από το στιλ των αγαπημένων μας star που ακολουθούμε και θαυμάζουμε στο instagram!

Μένουμε σπίτι και εμπλουτίζουμε τις στιλιστικές γνώσεις μας. Γιατί όχι; Ενδιαφέρουσες εικόνες και στιλ για να ξεχαστούμε λίγο…

Κate Young

Διάσημες πελάτισσες:Margot Robbie, Selena Gomez, Sienna Miller, Dakota Johnson, Michelle Williams, Rache Weisz

Oι επιλογές της Kate Young βοήθησαν να μετατραπούν οι: Michell Williams, Dakota Johnson και Margot Robbie σε fashion iconς και να υπογράψουν huge συμβόλαια με μεγάλους οίκους όπως Louis Vuitton, Chanel και Gucci. Έχει έδρα το Μπρούκλιν, πρώην βοηθός της Anna Wintour στην Vogue, ξεκίνησε με την Jennifer Connelly στα μέσα της δεκαετίας του 90, και έφτασε να μιλάει όλος ο κόσμος της μόδας για αυτήν αφού πέρυσι με τις εμφανίσεις της Margot Robbie έδωσε μαθήματα styling.Τα look που έβαλε για τις εμφανίσεις της η Robbie  στην προώθηση της ταινίας ” Once upon in Time in Hollywood” απλά έγραψαν ιστορία.

Rod Zangardi και Mariel Haenn

Διάσημες πελάτισσες:Jennifer Lopez, Gwen Stefani, Jessica Biel, Camila Cabello

To στιλιστικό δίδυμο ξεκίνησε την καριέρα του με το styling της Rihanna για το video clip του τραγουδιού Umbrella όμως η καριέρα τους εκτινάχτηκε το 2010, όπου ξεκίνησαν να συνεργάζονται με την Jennifer Lopez. H χημεία που είχαν από την πρώτη στιγμή τους έφερε στην κορυφή των πιο διάσημων stylists στο  Ηοllywood, ενώ εμφανίσεις της Lopez αφήνουν ιστορία. ”Ο κόσμος της μόδας έχει αλλάξει πάρα πολύ, με τα social media να φέρνουν εικόνες απο όλο τον κόσμο”λέει ο  Zangardi ενώ συμπληρώνει: ”μπορείς πλέον βλέπεις τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο κάτι που σε κάνει ακόμη πιο ανταγωνιστικό  και δημιουργικό”.

Karla Welch

Διάσημες πελάτισσες:Αna de Armas, Karlie Kloss, Olivia Wilde, Pink

Eίναι διάσημη για την δυνατότητα που έχει εδώ και χρόνια να δημιουργεί υπέροχα red carpet σύνολα, με τον τέλειο συνδυασμό Couture κομματιών και λιγότερο luxurious αξεσουάρ.Της αρέσουν οι ανατροπές και είναι τολμηρή, ποιος θα ξεχάσει την Olivia Wilde στις Χρυσές Σφαίρες έγκυο με φορώντας μία υπέροχη sequin πράσινη gown. Περιμένουμε πολλά από την Karla Welch εφόσον έχει αναλάβει το νέο it girl του Ηollywood την Ana de Armas που ήδη έχει ξεχωρίσει για τις εμφανίσεις της.

Εlisabeth Stewart

Διάσημες πελάτισσες:Kate Blanchett, Julia Roberts, Gal Gadot, Jessica Chastain

To μυστικό όπλο πίσω από τις υπέροχες εμφανίσεις των: Kate Blanchett και Julia Roberts, δημιουργεί μοναδικές red carpet σύνολα και προσπαθεί πάντα να έχει και ένα eco friendly στοιχείο στα look που ετοιμάζει. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στο Νew York Times και στο WWD ως editor,  ενώ οι συνεργασίες με τις διάσημες πελάτισσες της κρατάνε πάνω από μία δεκαετία!Η Stewart νιώθει ευγνώμων για το instagram αφού πλέον μπορεί να έχει όλες τις δουλειές της μαζεμένες σε μία πλατφόρμα κάτι που δεν γινόταν παλιά με τα περιοδικά.

Law Roach

 

Διάσημες πελάτισσες:Celine Dion, Zendaya, Ariana Grande

O Roach έχει ξεκινήσει να απασχολεί τον κόσμο της μόδας από τότε που ανέλαβε την Zandaya, αλλά όλοι έμαθαν για αυτόν το 2017 όπου η Celine Dion αποφάσισε να κάνει μία στροφή στο styling της και ξεκίνησαν να συνεργάζονται! Η Dion μετατρέπεται σε fashion icon και όλοι αναρωτιούνται ποιος είναι ο άνθρωπος πίσω από αυτή την μεγάλη ανατροπή! Ο Roach παρόλα αυτά συνεχίζει να συνεργάζεται με την Ζendaya και μάλιστα είναι ο δημιουργικός διευθυντής πίσω από την συλλογή Tommy x Zendaya που υπογράφει η γνωστή τραγουδίστρια αλλά και για τις μεγάλες καμπάνιες της στην Lancôme και Bulgari!

 

 

Read More

And More