Balmain: Ο γαλλικός οίκος επιστρέφει με μια Couture συλλογή μετά από 16 χρόνια

Ο Balmain μπαίνει ξανά στον κόσμο του Couture! Ο σχεδιαστής Olivier Rousteing, ανακοίνωσε τα νέα σχέδια του γαλλικού οίκου και το επόμενο βήμα, αποκαλύπτοντας πως θα συμμετάσχει στην Couture εβδομάδα μόδας μετά από 16 χρόνια.

Σύμφωνα με το περιοδικό WWD, ο Rousteing θέλει να εμπλουτίσει ξανά τον οίκο με το παριζιάνικο DNA που τον χαρακτηρίζει από την αρχή της ιστορίας του. Αυτή η Couture συλλογή θα παρουσιαστεί τον Γενάρη του 2019 στο Paris Couture Week και θα είναι η πρώτη φορά που ο Olivier θα σχεδιάσει μια κολεξιόν Υψηλής Ραπτικής. Να σημειωθεί ότι η τελευταία Couture συλλογή του οίκου είχε παρουσιαστεί το 2002 και είχε σχεδιαστεί από τον τότε creative director Oscar de la Renta.

Επιπλέον, ο Olicier αποκάλυψε πως στο μέλλον θα ήθελε να συμπεριλάβει στον οίκο συλλογές με αξεσουάρ, αρώματα και κοσμήματα. Η αλήθεια είναι πως ο νεαρός σχεδιαστής από το 2011 που πήρε τη θέση του creative director κατάφερε να αλλάξει εντελώς το στιλ του fashion house και να τον κάνει ιδιαίτερα αγαπητό σε πολλές σταρ, μοντέλα και fashion girls.

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο Olicier έχει καταφέρει να κάνει πολλές συνεργασίες με άλλα brands, όπως την οικονομική συλλογή με τα H&M, αλλά και τη super sexy collection που δημιούργησε με τη βοήθεια της Victoria’s Secret και παρουσιάστηκε στο περσινό show.

Read More

And More