Η Bella Hadid μόλις μας έδειξε πως να κάνουμε το κοστούμι μας πιο σέξι!

Η Bella Hadid μόλις μας έδειξε πως να κάνουμε το κοστούμι μας πιο σέξι! | tlife.gr

Η Bella Hadid είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα παγκοσμίως και μια από τις πιο σέξι υπάρξεις. Όχι μόνο όταν την βλέπουμε εσώρουχα στις καμπάνιες και στα shows της Victoria’s Secret, αλλά ακόμα κι όταν κάνει δημόσιες και red carpet εμφανίσεις. Οι στιλιστικές της επιλογές κάποιες φορές δεν μπορούν να προσαρμοστούν στα δικά μας γούστα, αλλά υπάρχουν κι άλλες φορές που τα στιλιστικά μαθήματα που παραδίδει είναι αξιοζήλευτα. Εξαίρεση λοιπόν, δεν αποτελεί και η τελευταία της εμφάνιση!

Η Bella έδωσε το παρών στην επίδειξη μόδας της ανδρικής συλλογής του οίκου Dior στο Παρίσι. Η ίδια επέλεξε ένα masculine outfit που έφερε την υπογραφή του οίκου φυσικά, έχοντας ως βασικό κομμάτι της εμφάνισης ένα μαύρο κοστούμι. Σε αυτό το σημείο οφείλω να πω ότι τη φετινή χρονιά τα ανδρικά κοστούμια είχαν την τιμητική τους στις γυναικείες εμφανίσεις. Η Bella κατάφερε όμως να το αναδείξει με τέτοιον τρόπο που ήταν άκρως σέξι.

Τα πράγματα είναι απλά κι αν θέλεις να αντιγράψεις το look της θα χρειαστείς μόνο ένα κομμάτι, εκτός από το μαύρο σου κοστούμι. Το “μαγικό συστατικό” για να δείχνεις ultra sexy είναι ένα μαύρο σουτιέν το οποίο φοράς από μέσα και αφήνεις μερικά κουμπιά από το σακάκι ανοιχτά.

Η Bella αντί για γόβες ή πέδιλα, επέλεξε να κάνει το σύνολο πιο daily και urban προσθέτοντας ένα ζευγάρι sneakers.

READ more