Big in fashion! Τα γεγονότα που σημάδεψαν το χώρο της μόδας

Κάθε χρονιά έχει τα δικά της σπουδαία γεγονότα, που την προσδιορίζουν και την κάνουν μοναδική! Το 2019 επιφύλαξε πολλές τέτοιες στιγμές για τον χώρο της μόδας, με μεγάλες απώλειες, αναπάντεχα περιστατικά και υπέροχες εικόνες που μας χάρισαν οι μεγάλοι οίκοι μέσα από τις δουλειές τους.

Μία αναδρομή στα πιο huge fashion γεγονότα του 2019 μέσα από φωτογραφίες που θα μας κάνουν να μην ξεχάσουμε την χρονιά που μόλις μας αποχαιρέτησε.

19 Φεβρουαρίου 2019!O κόσμος της μόδας θρηνεί την απώλεια ενός μεγάλου μόδιστρου, φωτογράφου και στιλίστα. Ο Γερμανός Καρλ Λάγκερφελντ, με σήμα κατατεθέν τα κατάμαυρα γυαλιά του, διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Chanel από το 1983 και θα μείνει για πάντα στην μνήμη μας!

H ελληνική Vogue κυκλοφόρησε ξανά στη χώρα μας μετά από επτά χρόνια, με εξώφυλλο τη θέα Μπέλα Χαντίτ και τίτλο «Eyes on the future» – «Βλέμμα στο μέλλον». Μία νέα εποχή για τα περιοδικά ξεκιναει στην Ελλάδα με τον καλύτερο τρόπο!

Το πράσινο φόρεμα Versace, με τα εντυπωσιακά σκισίματα, το οποίο είχε φορέσει στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy το 2000, η Τζένιφερ Λόπεζ, επέστρεψε στις πασαρέλες. 20 χρόνια μετά με το θρυλικό φόρεμα, η 50χρονη πλέον Λατίνα σταρ είναι πιο όμορφη από ποτέ.Μόνο αυτή θα τολμούσε μία τέτοια κίνηση.

Gigi Hadid: Πέταξε έξω από την πασαρέλα του οίκου Chanel απρόσκλητη εισβολέα και έσωσε το finale του show. H εισβολέας ήταν η Γαλλίδα κωμικός Marie Bonoliel, το supermodel βάδισε προς το μέρος της με αυστηρή έκφραση και με την βοήθεια άλλων μοντέλων την οδήγησαν εκτός πασαρέλας.

Cannes 2019! Οι πιο όμορφες γυναίκες φορόντας τα πιο εντπωσιακά φορέματα περπάτησαν στο κοκκινο χαλί αλλά ο χρόνος σταμάτησε όταν εμφανίστηκε αυτό το stylish ντουέτο  Brad Pitt και Leonardo DiCaprio με tuxedo! Μία από τις πιο ωραίες φωτογραφίες της χρονιάς!

Victoria’s Secret show τέλος. Τα περίφημα και πολυσυζητημένα στο παρελθόν σόου, φαίνεται ότι αναστέλονται επ’ αόριστον, κάτι καθόλου παράξενο, αφού το τελευταίο πάτωσε σε τηλεθέαση και δεν φαίνεται να τραβάει πλέον καθόλου το ενδιαφέρον του κοινού.

Ο Jacquemus γιόρτασε δέκα χρόνια στο χώρο της μόδας, στρώνοντας ένα φούξια catwalk μέσα στις λεβάντες της Προβηγκίας για το show της σεζόν SS20. Δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε πιο ονειρεμένο σκηνικό.

14 Οκτωβρίου 2019!Την τελευταία της πνοή άφησε στα 47 της χρόνια η σχεδιάστρια μόδας Σοφία Κοκοσαλάκη. ‘Εκανε παγκόσμια μόδα τα αρχαιοελληνικά μοτίβα και γνώρισε παγκόσμια καταξίωση. Η μάχη που έδωσε ήταν σύντομη. «Έφυγε» μέσα σε διάστημα μόλις δύο μηνών από τη στιγμή που η κατάστασή της επιδεινώθηκε.

Όλα ξεκίνησαν όταν η εταιρία Zara κυκλοφόρησε το λευκό φόρεμα με το μαύρο πουά, που για απροσδιόριστο μέχρι στιγμής λόγο, εκατοντάδες γυναίκες θεώρησαν must!Tα υπόλοιπα είναι ιστορία με το φόρεμα να γίνεται το πρώτο viral fashion item να ξεπουλάει και να έχει τον δικό του instagram λογαριασμό!
Η Rihanna λανσάρει τον δικό της οίκο μόδας κάτω από την στήριξη του huge ομίλου LVMH group!To όνομα του brand είναι το ίδιο με αυτό των καλλυντικών προϊόντων της Rihanna Fenty!

O σχεδιαστής Demna Gvasalia, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον οίκο Vetements!O Demma, μέσω το WWD, δήλωσε ότι αφήνει το brand που δημιούργησε πριν 4 χρόνια με τον αδερφό του, και ομολογουμένως άλλαξε το τοπίο στην μόδα για πάντα!

Η Hailey παντρεύεται τον Justin και το νυφικό τους custom του οίκου Off_White είναι απλά ονειρεμένο!

3 Σεπτεμβρίου 2019! Σε ηλικία 74 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο διάσημος φωτογράφος μόδας! Ο Peter Lindbergh ήταν γνωστός στο χώρο της μόδας για τις μαυρόασπρες φωτογραφίες του και την ικανότητα του να φωτογραφίζει τις γυναίκες χωρίς καθόλου μακιγιάζ αναδεικνύοντας της φυσική τους ομορφιά. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας στο κόσμο και στον φακό του έχουν ποζάρει σχεδόν όλα τα supermodel της δεκαετίας του ‘90.

 

 

 

Read More

And More