Bourgeoisie: Πως φοράς σωστά την μεγαλύτερη τάση της χρονιάς!

Aν παρακολουθείς τις τάσεις και διαβάζεις tlife έχεις καταλάβει ότι η μεγαλύτερη για αυτή την νέα σεζόν είναι η: Bourgeoisie!

Mία ρετρό αναφορά στα 70s αλλά στην πιο luxurious εκδοχή της ξέφρενης αυτής δεκαετίας με επιρροές κυρίως από τις παριζιάνες εκείνης της εποχής.

Ο οίκος Celine ήταν ξεκάθαρος ότι η επιστροφή του χρόνου σε αυτή την δεκαετία είναι μονόδρομος για αυτή τη χρονιά και εμείς αρχίσαμε να ψάχνουμε τα κομμάτια που θα μας δώσουν αυτή την αίσθηση.

Το style class σήμερα αφορά τα βασικά στοιχεία που θα σου δώσουν αυτή την εικόνα και πως θα τα εντάξεις στο ντύσιμο σου σωστά και με style.

Tι κομμάτια να αγοράσεις ή με τι κομμάτια που έχεις ήδη στην ντουλάπα να δημιουργήσεις την νέα αυτή τάση.

Lady like στοιχεία με λίγο από preppy style είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αλλά πάμε να δούμε μαζί τα βήματα που θα σε βάλουν στον κόσμο της Bourgeoisie.

H κάπα είναι ένα πανωφόρι που θα πρέπει να εντάξεις στα look σου αν θες να φορέσεις σωστά αυτή την τάση. Μακριά η σε midi γραμμή διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει και δημιούργησε ένα city style με ύφος από την δεκαετία του 70.

Μπότες με τετράγωνο τακούνι που θα τις φορέσεις με φούστες που έχουν πιέτες ή φορέματα σε midi γραμμή.Μία κίνηση mat αν θέλεις εύκολα να έχεις ένα look με βάση αυτή την τάση.Διάλεξε μπότες με άνετο σχέδιο όχι στενές και μήκος μέχρι το γόνατο για αυτή την σεζόν.

Τσάντα με αλυσίδα, το αξεσουάρ που θα ολοκληρώσει ή θα απογειώσει την εμφάνιση σου με βάση την τάση αυτή. Αν δεν έχεις, καιρός να επενδύσεις σε μία τέτοια τσάντα, που ναι φέτος παίζει δυνατά, αλλά είναι στις τάσεις εδώ και αρκετές σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι θα την χαρείς για καιρό ακόμη.

Χρώματα γήινα και 70s prints! Mπορντό, πράσινο, καφέ, μπεζ είναι η παλέτα που θα πρέπει να φορέσεις για να αποκτήσεις την τάση αυτή. Στα καταστήματα υπάρχουν ήδη πολλές επιλογές και πολλά ρούχα με 70s prints ώστε να διαλέξεις τα κομμάτια που θα σε ανανεώσουν.

 

Φόρεμα σε midi γραμμή με prints είναι ίσως από τα πιο βασικά item που καθορίζουν την τάση αυτή. Μπορείς να το συνδυάσεις με μπότες και καμπαρντίνα και θα μοιάζεις με ηρωίδα γαλλικής ταινίας!

Καρό, το print που θα δώσει εύκολα σε βασικά κομμάτια που ήδη έχεις μία νέα εικόνα. Συνδύασε πχ ένα σακάκι καρό με μπεζ παντελόνι και μπεζ πουλόβερ πρόσθεσε καφέ μπότες και μεγάλα γυαλία ηλίου, κράτησε μία chain bag και είσαι έτοιμη!

Zip culotte, μεγάλο comeback φέτος με την τάση αυτή. Μονόχρωμη με καρό σχέδια ή κοτλέ φόρεσε την με knee goots και πουκάμισο και ανανέωσε το city look σου κάνοντας την διαφορά!

Καμπαρντίνα, δεν μπορείς να φανταστείς την Catrine Deneuve να φοράει άλλο πανωφόρι και δεν μπορείς να υιοθετήσεις την τάση αυτή αν δεν φορέσεις καμπαρντίνα με το σύνολο σου. Κράτησε μία ομοιομορφία στα χρώματα και επένδυσε σε camel αξεσουάρ!

Πουκάμισο με φιόγκο, αν πρέπει να επενδύσεις σε ένα top τότε σου έχω βρει πιο θα είναι αυτό: πουκάμισο με φιόγκο! Φοριέται με jean με φούστες με zip culotte και δίνει μία 70s αίσθηση με μία μόνο κίνηση.

Φουλάρι για όλες τις ώρες, ξέχασε το κασκόλ και φόρεσε αυτό το elegant αξεσουάρ για μία υπέροχη εμφάνιση με Paris vibes. Διάλεξε ένα με γήινα χρώματα και υπέροχο ύφασμα για να δώσεις ξεχωριστή λεπτομέρεια στην εμφάνιση σου.

Read More

And More