Breaking news! Ο Riccardo Tisci είναι ο νέος Chief Creative Officer του Burberry

Ε ναι λοιπόν! Προς έκπληξη όλων, ο οίκος Burberry ανακοίνωσε ότι ο νέος Chief Creative Officer είναι ο Riccardo Tisci. Ο διάσημος και πρώην σχεδιαστής του οίκου Givenchy, αντικατέστησε τον Christopher Bailey, ο οποίος αποχώρισε από τη θέση του τον Οκτώβρη, ύστερα από 17 χρόνια καριέρας στον βρετανικό οίκο.

Το νέο του επαγγελματικό βήμα έγινε γνωστό από τον ίδιο μέσω του instagram και όπως αναφέρει το WWD, θα παρουσιάσει τη νέα του κολεξιόν τον Σεπτέμβρη που μας έρχεται.

Ο ίδιος δήλωσε κάτω από τη φωτογραφία του πόσταρε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχω στον Burberry ως νέος διευθύνων σύμβουλος, και που θα συνεργαστώ ξανά με τον Marco Gobbetti. Έχω ένα τεράστιο σεβασμό για τον οίκο και τη βρετανική κληρονομιά και είμαι ενθουσιασμένος για τις δυνατότητές του. Θέλω να ευχαριστήσω τον Burberry για αυτήν την απίστευτη ευκαιρία. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα συμμετέχω στην ομάδα και για όλα όσα θα πετύχουμε μαζί”.

Αυτή είναι η πρώτη σημαντική δουλειά από τότε που ο σχεδιαστής αποχώρισε από τον Givenchy τον περασμένο Φλεβάρη, ύστερα από μια δεκαετία συνεργασίας. Ο ίδιος θα έχει την τιμή να συνεργαστεί με έναν ισχυρό συνεργάτη, τον Marco Gobbetti, ο οποίος δούλευε κι εκείνος για τον γαλλικό οίκο. “Ο Riccardo είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές της εποχής μας”, δήλωσε ο Gobbetti.

Read More

And More