Broderie: Tο ρομαντικό trend που όλες θέλουμε να φορέσουμε ΤΩΡΑ!

Τo broderie είναι ένα ρομαντικό trend που θυμίζει διακοπές καλοκαίρι και ξεγνοιασιά! Πρόκειται για την κλασική τεχνική που συνδυάζει κέντημα, πλέξιμο με βελονάκι και εμφάνιση δαντέλας, η οποία συνδέθηκε με την Αγγλία λόγω της δημοτικότητας της το 19ο αιώνα. Τα broderie κομμάτια δίνουν πάντα extra style στις εμφανίσεις μας και σίγουρα είναι διαχρονικά κομψά.Φορέματα, top, φούστες όλα “παίζουν” δυνατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όχι μόνο στις διακοπές μας αλλά και στα σύνολα της πόλης που θέλουμε μια πιο χαλαρή διάθεση. Μπορείς να συνδυάσεις broderie φορέματα  με εσπαντρίγιες ή να πας σε boem εκδοχή φορώντας ένα broderie top με denim shorts και σανδάλια, μπορείς να συνδυάσεις ένα broderie μπλουζάκι με υφασμάτινο παντελόνι σε uban style ή ένα oλόσωμο broderie shorts με raffia slides, γενικά υπάρχουν πολλές εκδοχές. Για να μην κουράζεσαι θα σου δώσω μία βοήθεια σήμερα με looks που θα σε βοηθήσουν να εμπνευστείς και να επιλέξεις αυτό το trend.

Με ψάθινα αξεσουάρ

Το broderie συνδυάζεται τέλεια με ψάθινα αξεσουάρ. Διάλεξε ένα ψάθινο καπέλο και μία ωραία τσάντα για να συνοδεύσεις τα σύνολα σου ώστε να έχεις ένα chic αποτέλεσμα. Look για τις διακοπές σου και βεβαίως για πολλά like.

Ολόσωμη φόρμα

Σίγουρα τα broderie κομμάτια τα έχεις συνηθίσει σε top ή σε φορέματα όμως μία ολόσωμη φόρμα θα κάνει την διαφορά. Βάλτην στην λίστα σου και δώσε new style με μία κίνηση.Kομμάτι που δίνει ρομαντική διάθεση αλλά φοριέται και όλη μέρα στην πόλη.

Crop top

Tο αγαπημένο μας crop top γίνεται broderie το καλοκαίρι και ανεβαίνει αμέσως ο πήχης του style μας. Θα αναδείξει το μαύρισμα σου και θα το φορέσεις με όλα τα bottom καλοκαιρινά σου κομμάτια.Η πιο δημοφιλής εκδοχή αυτού του trend και η πιο ευκολοφόρετη.

Βroderie φόρεμα

Αν έπρεπε να σου βάλω ένα κομμάτι στην βαλίτσα των διακοπών θα ήταν ένα broderie φόρεμα. Ανάλαφρο chic και τέλειο για τις λήψεις σου στο νησί. Επίσης δεν φεύγει ποτέ από την μόδα και κάθε καλοκαίρι θα το χαρείς.

Διάφανο φόρεμα

Μπορείς να συνδυάσεις ένα διάφανο broderie φόρεμα με μαύρα retro εσώρουχα από μέσα ή ένα ωραίο ολόσωμο ώστε να δώσεις το sexy chic αποτέλεσμα που θες. Μία λύση για αναπάντεχα στιλάτη εμφάνιση στην πόλη τον Αύγουστο.

Ασημένια κοσμήματα

Τα ασημένια κοσμήματα ταιριάζουν περισσότερο με την english broderie αισθητική και σου τα προτείνω σαν αξεσουάρ αν φορέσεις ένα τέτοιο σύνολο τώρα. Σίγουρα μπορείς να συνδυάσεις και τα χρυσά σου αλλά τα ασημένια είναι τα must have αν θες να ξεχωρίσεις.

Denim

O τέλειος συνδυασμός για το καλοκαίρι είναι αυτός, ένα broderie top με το αγαπημένο σου jean shorts. Ιδανικός τόσο για την πόλη όσο και για τις διακοπές σου. Copy the look!

Read More

And More