#CalzedoniaLovesYou: Η νέα Legwear συλλογή της Calzedonia θα σε βάλει στο mood του Αγ. Βαλεντίνου

Ένα ολοκληρωμένο look χρειάζεται και το ανάλογο καλσόν ή καλτσάκια. Τα τελευταία χρόνια τα legwear είναι το big thing στο στιλ μας και τα funky σχέδια που αποτυπώνονται πάνω τους, δίνουν το ξεχωριστό twist που αναζητάμε. Το ίδιο ισχύει και για τα looks που θα φορέσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: το φόρεμα ή η φούστα σου χρειάζεται το κατάλληλο καλσόν, το παντελόνι ή ζιπ κιλότ σου αξίζει να σεταριστεί με τα ιδανικά καλτσάκια.

Η Calzedonia το γνωρίζει πολύ καλά αυτό, κι έτσι δημιούργησε μια νέα Legwear συλλογή που είναι αφιερωμένη στην ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου.

Η συλλογή έχει σκοπό να σε βάλει στο love mood της πιο ρομαντικής μέρας του χρόνου και -φυσικά- να ολοκληρώσει τα σύνολά σου με… τον πιο ερωτικό τρόπο!

Το μοτίβο της καρδιάς πρωταγωνιστεί στα καλσόν και τις κάλτσες της Valentine συλλογής ενώ δεν λείπουν και τα πιο sexy longuette effect καλσόν με φιογκάκια.

Αποφάσισε τι θα φορέσεις στη γιορτή των ερωτευμένων και επισκέψου ένα κατάστημα της Calzedonia για να δώσεις την τελική πινελιά στο outfit σου με τη νέα συλλογή.

Read More

And More