10+1 διάσημες σου δείχνουν πως θα ταξιδέψεις με στιλ φέτος το Πάσχα

Αφού σου βρήκαμε τι θα φορέσεις το βράδυ της Ανάστασης (δες εδώ) και αφού σου φτιάξαμε τη βαλίτσα που θα πάρεις μαζί σου στην εκδρομή (δες εδώ), ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με το look που θα φορέσεις στη διάρκεια του ταξιδιού. Δηλαδή, θα ασχοληθούμε με ένα από τα πιο σημαντικά σύνολα που θα πρέπει να σε καθιστά άνετη, στιλάτη και που φυσικά θα πρέπει να προσαρμόζεται στον προορισμό που έχεις επιλέξει να ταξιδέψεις. Τι κάνουμε για αυτό; Παίρνουμε ιδέες από τις αγαπημένες μας celebrities και τις εμφανίσεις που επιλέγουν όταν πρόκειται να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο. Ναι, οι διάσημες μόνο αεροπλάνο παίρνουν! Δεν πρόκειται να τις δεις σε σταθμό τρένου, αλλά αυτό δεν αφορά εμάς.

Δες, λοιπόν, τα looks που επέλεξα για σένα, τσέκαρε τι φοράνε, άνοιξε την ντουλάπα σου και φτιάξε το δικό σου στιλάτο σύνολο. Τα περισσότερα από τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα δεις παρακάτω είναι βασικά κομμάτια, οπότε κατά πάσα πιθανότητα βρίσκονται ήδη στην κατοχή σου…

Ξεκινάμε με την αγαπημένη μου Sienna Miller, της οποίας το στιλ είναι αρκετά “πρακτικό” και καθόλου δύσκολο να το πετύχεις. Βασικό κομμάτι του συνόλου είναι η σαλοπέτα την οποία και συνδύασε με ένα ανοιχτόχρωμο τοπ. Ολοκλήρωσε με λευκά sneakers κι έδωσε χρώμα με μια πορτοκαλί tote bag.

Περνάμε στο it girl, που δεν είναι άλλη από την Olivia Palermo. Η Olivia, που λες, φόρεσε το midi ριγέ φόρεμά της με ένα leather jacket και λευκά sneakers. Αυτό το look κρύβει κι ένα in fashion μυστικό που μπορεί να μην πρόσεξες. Σε περίπτωση που νιώθεις ότι κρυώνεις κάπως, πρόσθεσε μέσα από το φόρεμα ένα λευκό t-shirt. Είναι τόσο cool.

Η Kendall Jenner φόρεσε ένα από τα must looks της σεζόν, που δεν είναι άλλο από το total denim. Η ίδια επέλεξε ακριβώς τον ίδιο χρωματισμό στο πάνω και στο κάτω μέρος και προτίμησε να ολοκληρώσει με λευκά sneakers, όπως και οι δύο προηγούμενες stars. Τέλος, πρόσθεσε στο στιλ της ένα sporty καπέλο και γυαλιά ηλίου.

Η Bella Hadid επιλέγει athliesure styling για ακόμα μια φορά. Το μόνο που οφείλεις να κάνεις, σύμφωνα με την Bella, είναι να φορέσεις την αγαπημένη σου φόρμα, ένα crop top κι ένα bomber. Από ότι βλέπουμε, τα λευκά snekaers δεν λείπουν ούτε από αυτό το σύνολο.

Η Alessandra Ambrosio είναι άνετη και στιλάτη μέσα στο μποέμ σύνολό της. Τα βασικά κομμάτια είναι ένα bootcut jeans κι ένα λευκό t-shirt τα οποία απόκτησαν χρώμα με μια ζακέτα με aztec prints. Η Alessandra επέλεξε το ιδανικό παπούτσι και πιο συγκεκριμένα dessert ankle boots, για να σετάρει στο look της.

Η Selena Gomez σε μια άνετη εμφάνιση στο αεροδρόμιο, φόρεσε μια ψηλόμεση φόρμα κι ένα crop top. Μας αρέσει πολύ η ιδέα του denim jacket, καθώς και τα round frame γυαλιά ηλίου με φακό σε έντονο χρώμα. Τόσο απλά και τόσο εύκολα, δημιούργησε ένα in fashion και άνετο styling.

Η Diane Kruger θα μπορούσε στιλιστικά να γίνει φίλη μας. Με ένα jeans και μια μαρινιέρα, κατάφερε να μπει στην 11άδα αυτού του θέματος και γίνει θέμα σχολιασμού. Ισορρόπησε το σύνολό της με suede booties και πρόσθεσε ένα panama hat για super cool αποτέλεσμα.

Η Kate Hudson απευθύνεται σε σένα που θες να ταξιδέψεις, αλλά θες να φορέσεις και το αγαπημένο σου φόρεμα. Όλα γίνονται. Μπορείς να το φορέσεις με suede ankle boots που θα έχουν medium τακούνι. Μην ξεχάσεις τα γυαλιά ηλίου σου και μια oversized bag που θα χωράει τα απαραίτητα.

Μια από τις αγαπημένες μου εμφανίσεις είναι αυτή της Gigi Hadid. Παίρνουμε σαν βασικά κομμάτια το leather παντελόνι και το crop top και τα παντρεύουμε με δυο hot τάσεις. Η πρώτη είναι το denim jacket με patches και η δεύτερη είναι φυσικά τα slippers.

Η Miranda Kerr στην συγκεκριμένη εμφάνιση, απευθύνεται σε σένα που θες να ταξιδέψεις σε έναν posh chic προορισμό. Η γόβες λοιπόν δεν είναι κακή ιδέα, μόνο που θα πρέπει να τις συνδυάσεις με ένα minimal σύνολο. Για παράδειγμα ένα skinny jeans, ένα λευκό t-shirt και μια καμπαρντίνα.

Last but not least η πάντα στιλάτη Jessica Alba που στη συγκεκριμένη εμφάνιση επέλεξε ένα tomboy look. Συγκεκριμένα φόρεσε ένα μαύρο tuxedo και το ανάδειξε με ένα funky t-shirt. Για άνετο αποτέλεσμα ολοκλήρωσε με slip on sneakers.

Read More

And More