11 stylish πανωφόρια των σταρ που θα θέλαμε να έχουμε στην ντουλάπα μας το φετινό χειμώνα

Το Φθινόπωρο και το Χειμώνα τα πανωφόρια (όπως είναι γνωστό) έχουν την τιμητική τους και είναι απαραίτητα για να αντιμετωπίσουμε το κρύο. Τα φοράς με το αγαπημένο σου bottom ή φόρεμα, προσθέτεις δυο – τρία αξεσουάρ και ρούχα και είσαι έτοιμη να διαβείς την πόρτα του σπιτιού σου.

Όπως πολύ καλά έχεις καταλάβει σήμερα θα μιλήσουμε για τα πανωφόρια, μόνο που θα αφιερώσουμε χρόνο σε 11 fashion pieces που έχουν φορέσει οι επώνυμες τον τελευταίο καιρό. Πανωφόρια που θα ήθελα (ή θα έπρεπε) και θα ήθελες να έχεις στην ντουλάπα σου… ή που μπορεί ήδη να έχεις. Οι αγαπημένες μας σταρ μας δείχνουν με τις εμφανίσεις τους ποιο είναι το αγαπημένο τους “cover up”, πως το έχουν συνδυάσει και πως μπορούμε να δημιουργήσουμε κι εμείς οι ίδιες τέλειες εμφανίσεις.

Και κάτι τελευταίο! Τα συγκεκριμένα παλτό, γούνες, τζάκετ μπορεί να φέρουν την υπογραφή διάσημων οίκων και σχεδιαστών, να είσαι σίγουρη όμως ότι αν ψάξεις λίγο στην αγορά θα βρεις κάτι παρόμοιο και σε προσιτή τιμή.

 

Η Kendall Jenner φοράει ένα φανταστικό πανωφόρι που συνδυάζει δύο υλικά: τη γούνα και το δέρμα. Εκτός από αυτόν τον τέλειο συνδυασμό texture, το χρώμα του (πράσινο) όπως και η επένδυσή του (λεοπάρ) το κάνουν ακόμα πιο stylish. Μας αρέσει πολύ που το ανάδειξε με urban style, δηλαδή jeans και sneakers.

 

Το rustic είναι μια δυνατή τάση της σεζόν και η Gigi Hadid το γνωρίζει πολύ καλά. Έτσι το διάσημο μοντέλο επέλεξε να επενδύσει σε ένα sheepskin τζάκετ και να το αναδείξει με έναν φοβερό συνδυασμό: λευκό τοπ, τζιν και λεοπάρ μποτάκια είναι αυτά που χρειάζεσαι για να αποθεώσεις ένα τέτοιο πανωφόρι.

 

Η Behati Prinsloo ορκίζεται στο fresh grunge style, οπότε ανάδειξε την κόκκινη γούνα της με ένα τέτοιο σύνολο. Για την ακρίβεια, επέλεξε ένα δερμάτινο κολάν, ένα γκρι t-shirt κι ένα ζευγάρι snakeskin μπότες και άφησε τη γούνα της να προσφέρει χρώμα και στιλ στο outfit.

 

H Emily Ratajkowski είναι από τις πιο σέξι υπάρξεις στο χώρο του modelling. Για εμάς λοιπόν, ήταν αναμενόμενο ότι θα επέλεγε ένα πανωφόρι σε θηλυκό ύφος και -ναι- μας άρεσε πολύ. Η Emily προτείνει δερμάτινη καμπαρντίνα και την αναδεικνύει με τζιν, ανδρικό πουκάμισο και snakeskin μπότες. Τέλεια επιλογή για ιδιαίτερες daily εμφανίσεις.

 

Η Hailey Baldwin φόρεσε ένα denim jacket σε μαύρο χρώμα, αλλά αυτό που μας έκανε να το θέλουμε είναι κυρίως η γραμμή του και το μήκος του. Oversized, loose και σχεδόν σε masculine style. Ταιριάζει τέλεια με φορέματα και biker boots, αλλά και με layering αν προσθέσεις από μέσα ένα δερμάτινο τζάκετ.

 

Αν κάποιος μας ρωτούσε την άποψή μας για την κίτρινη γούνα πριν από μερικά χρόνια, σίγουρα η απάντησή μας δεν θα ήταν τόσο θετική. Οι χρωματικές τάσεις όμως και η Olivia Coulpo κατάφεραν να μας αλλάξουν άποψη. Αν είσαι τολμηρή λοιπόν, επένδυσε σε μια κίτρινη γούνα και ανάδειξέ την με lady like στιλ. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα χρειαστείς είναι ένα μαύρο παντελόνι, γόβες με lace ups και μια snakeskin τσάντα.

 

Τα puffer jackets ξεπήδησαν από τη δεκαετία του ’90 κι έχουν γίνει ιδιαιτέρως αγαπητά σε εμάς και στις celebrities. Η Bella Hadid τους έχει ιδιαίτερη αδυναμία και συνήθως επιλέγει “φουσκωτά τζάκετ” σε φουτουριστικό ύφος. Μας αρέσει πολύ που κρατάει minimal το υπόλοιπο σύνολο με το τζιν και τα μποτάκια, ενώ δίνει extra στιλ με τα γυαλιά ηλίου σε Sci – Fi αισθητική.

 

Η Victoria Beckham επιλέγει συνήθως ένα διαχρονικό και κομψό στιλ που ταιριάζει σε κάθε ώρα και στις περισσότερες περιστάσεις. Για να είναι σωστά ολοκληρωμένο αυτό το look χρειάζεται και το ανάλογο πανωφόρι. Η ίδια προτιμάει ένα ανδρικό σακάκι σε camel χρώμα που μας αρέσει πολύ και σίγουρα θα βρούμε στις οικονομικές αλυσίδες.

 

Η Olivia Palermo έχει στην κατοχή της ένα πανωφόρι που θα θέλαμε κι εμείς να έχουμε. Στο πάνω μέρος μοιάζει με παλτό, ενώ στο κάτω έχει γούνινη επιφάνεια. Το χρώμα του είναι αρκετά διαχρονικό, οπότε σίγουρα δεν χάνει το στιλ του με το πέρασμα των χρόνων.

 

Παστέλ παλτό! Αν σκεφτόσουν κάποια στιγμή να επενδύσεις σε ένα, η Chiara Ferragni συμφωνεί μαζί σου και επαυξάνει. Ταιριάζει και σε μελαχρινές και σε ξανθές και μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με πολλά διαφορετικά στιλ. Άσε που θα προσφέρει χρώμα στην εμφάνισή σου.

 

Ναι, ναι, ναι και πάλι ναι! Η Sarah Jessica Parker σε παροτρύνει να επενδύσεις σε ένα tweed παλτό (όπως και ο οίκος Chanel) και αποδεικνύει ότι δεν θα σε “δεσμεύσει” στιλιστικά. Μάλιστα η ίδια το ανάδειξε με ένα πράσινο λεοπάρ φόρεμα, καρό ζώνη και sparkly blue γόβες δημιουργώντας το απόλυτο mix & match style.

Read More

And More