Άγιος Βαλεντίνος: 12 σταρ σού δείχνουν τι να φορέσεις τη γιορτή των ερωτευμένων

Η Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει! Για να σε βρει προετοιμασμένη και καλά οργανωμένη η ημέρα των ερωτευμένων, έχουμε αποφασίσει να μοιραστούμε μαζί σου διάφορα θέματα που θα σε βγάλουν από πολλούς προβληματισμούς. Σήμερα λοιπόν, έχουμε αποφασίσει να ασχοληθούμε με το στιλιστικό κομμάτι εκείνης της βραδιάς, ενώ τις επόμενες μέρες θα σου πούμε ιδέες που μπορείς να δωρίσεις στον αγαπημένο σου, καθώς και τα πιο sexy εσώρουχα που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου.

Anyway! Όπως σου είπα, σε αυτό το θέμα θα ασχοληθούμε με το τι θα φορέσεις και για να γίνω πιο σαφής, προς τα κάτω θα βρεις πολύ εντυπωσιακά looks που έχουν φορέσει οι διάσημες και μπορείς άνετα να “αναπαράγεις”. Outfits σε κομψό, sexy, effortless ή και πιο casual, ώστε να διαλέξεις το ιδανικό για το δικό σου ραντεβού και -φυσικά- σύμφωνα με το δικό σου γούστο. Πάμε λοιπόν, να δούμε αναλυτικά, να διαλέξεις και να αποφασίσεις αν θα χρειαστεί να επενδύσεις σε κάτι ή αν θα δημιουργήσεις το style σου με ρούχα και αξεσουάρ που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου.

 

Josephine Skriver

Η mini φούστα είναι must αν έχεις όμορφα πόδια. Φόρεσέ τη με ένα κόκκινο τοπ (για να μπεις σε mood Βαλεντίνου) και ιδανικά προτίμησε να έχει έναν ώμο ή off shoulder γραμμή. Αυτό σου το λέω γιατί κλείδες και οι ώμοι είναι ένα πολύ ερωτικό σημείο που προσέχουν τα αγόρια. Σε παπούτσια διαλέγεις ένα ζευγάρι ankle boots, ενώ σε πανωφόρι ένα μακρύ παλτό. Μια τσάντα σε κόκκινο χρώμα και μίνι μέγεθος είναι η τέλεια επιλογή.

 

Rosie Huntington – Whiteley

Μια midi σατέν φούστα μπορεί να είναι ακόμα πιο sexy επιλογή από τη mini, ειδικά αν έχει cut στη μια πλευρά. Μας αρέσει πολύ ο συνδυασμός της Rosie και για αυτό τον προτείνουμε ανεπιφύλακτα: φοράς ένα crop top και από πάνω ένα oversized blazer δημιουργώντας ένα female look με masculine πινελιές. Σε αξεσουάρ πρόσθεσε ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια, τα αγαπημένα σου μαύρα πέδιλα και μια τσάντα σε μικρό μέγεθος.

 

Hailey Bieber

Σε περίπτωση που έχεις ατέλειες στην περιφέρεια ή αν σου αρέσουν τα πιο αέρινα looks, τότε το style της Hailey είναι ιδανικό για εσένα. Φόρεσε μια midi full skirt και συνδύασέ την με ένα t-shirt από καλής ποιότητας ύφασμα. Σε παπούτσια μας αρέσουν πολύ οι γόβες με τα straps ενώ ένα μαύρο clutch είναι η τέλεια λύση για να ολοκληρώσεις το σύνολό σου. Σε κοσμήματα προτίμησε μεταλλικά σκουλαρίκια και δαχτυλίδια.

 

Kendall Jenner

Το little black dress δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν την ενότητα κι ευτυχώς για εμάς, η Kendall Jenner μας δείχνει και πως να το συνδυάσουμε. Για αρχή θέλω να σου πω ότι αν έχεις ένα φόρεμα με διακοσμητικά φτερά, ακόμα καλύτερα. Αυτές οι λεπτομέρειες θα δώσουν ένα ερωτικό vibe στο σύνολο. Προτείνουμε να το φορέσεις με κομψά σκουλαρίκια και PVC γόβες που κάνουν τα πόδια να φαίνονται ακόμα πιο μακριά.

 

Alexa Chung

Από το little black dress περνάμε στο little red dress και σε μια πιο τολμηρή εμφάνιση. Μας αρέσει πολύ που η Alexa το έχει φορέσει με μαύρο διάφανο καλσόν και block πέδιλα, αφού αμέσως το look αποκτάει άλλο ύφος. Επιπλέον, είμαστε πολύ υπέρ στη γραμμή που έχει το φόρεμα στο πάνω μέρος και είναι ιδανικό για dinner, μια περίσταση δηλαδή που ο άλλος σε βλέπει από τη μέση και πάνω.

 

Candice Swanepoel

Η εμφάνιση του μοντέλου της Victoria’s Secret έχει να μας διδάξει πολλά και θα σου εξηγήσω το γιατί. Το δερμάτινο σορτς είναι μια πολύ ωραία επιλογή για τη γιορτή των ερωτευμένων, αρκεί να αποφύγεις τις υπορβολές. Για παράδειγμα, συνδύασέ το με ένα loose τοπ ή ένα oversized πουλόβερ που θα δώσει πιο cool style στην εμφάνισή σου. Σε παπούτσια μπορείς να διαλέξεις μαύρα μποτάκια, ενώ σε πανωφόρι αποκλειστικά ένα μαύρο σακάκι ή ένα παλτό.

 

Olivia Culpo

Η ολόσωμη φόρμα είναι ένα κομμάτι που μπορείς να επιλέξεις, μόνο αν πρόκειται να βγεις σε κάποιο πολύ glam μέρος (τύπου ένα ακριβό εστιατόριο). Τη φοράς κι επιλέγεις ένα ζευγάρι θηλυκές γόβες, εντυπωσιακά σκουλαρίκια και μια τσάντα σε μικρό μέγεθος και με sparkly στοιχεία.

 

Olivia Palermo

Ήρθε η ώρα να βγάλεις το δερμάτινο παντελόνι από την ντουλάπα γιατί αρέσει πολύ στα αγόρια. Θα το συνδυάσεις με έναν τρόπο, χωρίς το αποτέλεσμα να είναι υπερβολικό, ακολουθώντας τα στιλιστικά βήματα της Olivia Palermo. Θα το φορέσεις λοιπόν, με ένα φαρδύ σακάκι και στη μέση θα βάλεις μια ζώνη για να τονίσεις τη μέση σου. Οι γόβες είναι τέλειες για αυτό το σύνολο, ενώ μια τσάντα σε έντονο χρώμα θα απογειώσει το look. Extra Info: μπορείς μέσα από το σακάκι να φορέσεις ένα bralette για να δώσεις αυτό το sexy touch.

 

Victoria Beckham

Έχουμε αναφερθεί στο κόκκινο τοπ και φόρεμα, και τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το κόκκινο παντελόνι. Επέλεξε ένα σε flare ή oversized γραμμή και συνδύασέ το με ένα μαύρο πανωφόρι στους ώμους. Φόρεσε μαύρες γόβες ή πέδιλα κι ένα clutch που να ταιριάζει με το αποτέλεσμα.

 

Emily Ratajkowski

Αν νιώθεις άνετα με το τζιν σου κι είναι ένα κομμάτι που σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση κάθε ώρα της ημέρας, τότε εμπιστεύσου την EmRata και συνδύασέ το με ένα sexy τοπ που θα αφήνει ακάλυπτη την περιοχή της κοιλιάς ή θα έχει αποκαλυπτικό ντεκολτέ. Τα μαύρα πέδιλα ταιριάζουν άψογα με αυτό το look.

 

Gigi Hadid

Last but not least! Αν έχεις αποφασίσει με τον σύντροφό σου να περάσετε εκείνη την ημέρα κάπως πιο χαλαρά ή μέσα στο σπίτι, τότε επέλεξε να φορέσεις κάτι χαλαρό και με… νόημα. Μπορείς να διαλέξεις ένα hoodie με καρδούλες ή cute μήνυμα που θα προσαρμόζεται τέλεια στο mood της γιορτής. Το συνδυάζεις με το αγαπημένο σου τζιν ή κολάν.

Read More

And More