Από 1η Σεπτεμβρίου ξεκινάω γυμναστήριο! Τι να φορέσω;

Η 1η Σεπτεμβρίου είναι η μέρα των resolutions για τη νέα σεζόν! Ποια είναι η απόφαση που θα πάρεις για φέτος το χειμώνα; Μήπως το βασικό σου μέλημα είναι να βγεις στην παραλία του χρόνου το καλοκαίρι με ένα σώμα που θα ζηλεύουν όλες; Η εγγραφή στο γυμναστήριο είναι κάτι που δεν μπορεί να περιμένει για την επόμενη Δευτέρα! Αυτή τη χρονιά υποσχέθηκες στον εαυτό σου να κρατήσεις το λόγο σου και να είσαι συνεπής στη γυμναστική σου… Κάντο με στιλ!

8 star σου δείχνουν ότι δεν χρειάζεται και πολλά στιλιστικά tips για να αποκτήσεις φόρμα. Απόφαση χρειάζεται …και λίγο shopping…. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε!

Ο πλανήτης Holywood δεν ξεκινάει τη μέρα του αν δεν περάσει από το γυμναστήριο! Shakira, Charlize Theron, Katy Perry και Kristin Cavallari περνούν το πρωινό τους βελτιώνοντας τη σιλουέτα τους. Κοινός παρανομαστής είναι φυσικά το κάπρι κολάν!

Η Jennifer Love Hewit δεν εγκαταλείπει την αγαπημένη της Louis Vuitton τσάντα ούτε στο γυμναστήριο! Οι αδερφές Kardashian γυμνάζονται παρέα! Η Nicole Scherzinger συνεχίζει τη μέρα της μετά το γυμναστήριο με τις φόρμες. Η Scarlett δεν χρειάζεται γυμναστήριο. Κάνει jogging στη γειτονιά της!

EXTRA TIPS:
-Όπως βλέπεις τα μικροσκοπικά σορτσάκια έχουν ξεχαστεί στην προηγούμενη δεκαετία!
-Τα αθλητικά είναι ο πιο σημαντικός σου σύμμαχος! Όχι τόσο στο στιλ όσο στην αποφυγή τραυματισμών.
-Ξέχασε make up και αρώματα στο σπίτι!
-Προτίμησε μια τσάντα γυμναστηρίου αντί για την αγαπημένη σου All Day Bag.
-Πάντα να έχεις μαζί σου μια πετσέτα για να ακουμπάς στα όργανα γυμναστηρίου. Το ιδανικό μέγεθος είναι αυτό που έχουν οι πετσέτες προσώπου.
-Εάν αγαπάς τα έντονα χρώματα έχεις κάθε άλλοθι να τα φορέσεις στο γυμναστήριο.
-Αποκτώντας το νέο σου καλλίγραμμο σώμα μπορείς να ανακυκλώνεις τα παλιά σου t-shirt, εσώρουχα, κάλτσες, αθλητικά που δεν φοράς πλέον.
-Και μην ξεχνάς… η εμφάνιση με φόρμες ή κολάν είναι πιο σέξι από ότι φαντάζεσαι. Για έναν περίεργο λόγο, στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες με φόρμες, φανελάκια και αθλητικά. Αν είναι και χρωματιστά, ακόμα καλύτερα. Αν είναι και ροζ… ακόμα καλύτερα!

Δες εδώ τις προτάσεις του Tlife για το γυμναστήριο και κάνε κλικ εδώ για να δεις στο Product Finder πολλές περισσότερες επιλογές.



Read More

And More