BAFTA Awards 2019: Τα glam outfits που φόρεσαν οι σταρ και όλες οι πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρεις

Μπορούμε ξεκάθαρα να πούμε ότι η χθεσινή ημέρα ήταν αφιερωμένη στα βραβεία. Από τη μια είχαμε τα Grammy Awards με επίτιμους καλεσμένους και παρευρισκόμενους όλους από τη μουσική ελίτ, ενώ από την άλλη είχαμε τα βραβεία BAFTA που έλαβαν μέρος στην Αγγλία και ολοκληρώθηκαν πριν από μερικές ώρες.

Ποιες κυρίες έδωσαν το “παρών” και τι φόρεσε η κάθε μια στο red carpet των BAFTA Awards; Για ακόμα μια φορά το Tlife σου έχει όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να ξέρεις για κάθε λαμπερό look που “περπάτησε” στο κόκκινο χαλί. Μετακινήσου προς τα κάτω και δες…

 

Η Kate Middleton φόρεσε ένα Alexander McQueen gown σε αέρινη γραμμή το οποίο συνδύασε με glittering Jimmy Choo γόβες, εντυπωσιακά κοσμήματα κι ένα λευκό clutch.

 

H Margot Robbie εμφανίστηκε στο red carpet με ένα Chanel haute couture φόρεμα από την τελευταία συλλογή του οίκου. Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολό της με κομψά κοσμήματα και silver πέδιλα.

 

Η Salma Hayek εμφανίστηκε με ένα sexy one-shoulder φόρεμα που δημιούργησε ο οίκος Gucci. Στο κεφάλι φόρεσε ένα sparkly headpiece, ενώ κράτησε ένα velvet clutch για να ολοκληρώσει το αποτέλεσμα.

 

Η Cate Blanchett επέλεξε ένα μαύρο gown Christopher Kane με χρωματιστές πέτρες στο ντεκολτέ και το ανάδειξε με κοσμήματα Pomellato και μαύρες γόβες.

 

Η Irina Shayk επέλεξε να κάνει μια masculine εμφάνιση με βασικό κομμάτι ένα μαύρο tuxedo από τον οίκο Burberry. Στο look προστέθηκαν μαύρες γόβες με sparkly μοτίβο.

 

Η Stacy Martin φόρεσε ένα Dior Couture φόρεμα σε μαύρο χρώμα και goth ύφος. Το look “πλαισίωσαν” λαμπερά και minimal κοσμήματα.

 

Η Amy Adams προτίμησε ένα burgundy Prada φόρεμα, το οποίο συνδύασε με Cartier κοσμήματα.

 

Η Thandie Newton επέλεξε ένα strapless gown του οίκου Valentino και το συνδύασε με διαμαντένια σκουλαρίκια.

 

Η Rachel Weisz φόρεσε ένα Gucci gown από μεταξωτό τούλι, Aquazzura πέδιλα και κοσμήματα Cartier.

 

Η Laura Harrier έκανε την εμφάνισή της με ένα πλισέ φόρεμα Louis Vuitton σε έντονο πορτοκαλί χρώμα, το οποίο συνδύασε με ένα head accessory και χρυσά πέδιλα.

 

H Ariane Labed, η γυναίκα του Γιώργου Λάνθιμου, φόρεσε μια πλισέ δημιουργία του ελληνικού brand Zeus + Δione, με ιδιαίτερα prints σε όμορφα χρώματα. Η ίδια συνδύασε το φόρεμά της με ένα clutch σε neutral χρώματα.

 

Η Lily Collins φόρεσε ένα Givenchy φόρεμα και σακάκι, τα οποία ανάδειξε με κοσμήματα Cartier.

 

Η Olga Kurylenko προτίμησε ένα midi φόρεμα Armani με έντονα χρώματα και το ανάδειξε με silver παπούτσια και clutch, και κόκκινα σκουλαρίκια.

 

Η Claire Foy με Oscar de la Renta loose φόρεμα σε πράσινο χρώμα, ασημί πέδιλα και κοσμήματα.

 

H Michelle Rodriguez φόρεσε ένα nude φόρεμα Jenny Packham με έντονα ντραπέ στοιχεία.

 

Η Mary J Blige επέλεξε μια Ralph & Russo ολόσωμη φόρμα με sparkly στοιχεία και ζώνη. Στο look προστέθηκαν metallic γόβες.

 

Η Viola Davis με velvet Armani φόρεμα το οποίο είχε bow effect στο ντεκολτέ.

 

Για να δεις όλες τις red carpet εμφανίσεις στα Grammy Awards ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Read More

And More