Blake Lively: Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε και τα styling tricks που μάθαμε!

Είναι μία από τις πιο πολυ-φωτογραφημένες γυναίκες της παγκόσμιας showbiz και όχι άδικα αφού εκτός από την αναμφισβήτητη ομορφιά της είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς Gossip Girl, αγαπημένη του Karl Lagerfeld και σύζυγος του Ryan Reyndols. Όχι κι άσχημα,ε; Eίναι από αυτά τα κορίτσια που θέλεις να πάρεις τηλέφωνο και να μάθεις πως γίνεται και τα κάνει όλα σωστά… Κι εκεί πάνω θυμάμαι το αποτυχημένο ειδύλλιό της με τον Leonardio di Caprio αλλά θα μου πεις εντάξει ήταν ο Di Caprio, χαλάλι. Θυμάμαι τις πρώτες της φωτογραφίες, που δεν τις λες και λαμπερές κι έτσι ικανοποιώ την αρνητική πλευρά της ψυχοσύνθεσής μου που εύκολα ξεπροβάλει όταν την αντικρίζω σε φωτογραφίες.

Aς αφήσουμε όμως το χιούμορ γιατί η Blake Lively είναι ταλαντούχα κι έχει αυτό το κάτι που σε κάνει να θέλεις να την παρακολουθείς και φυσικά να παρατηρείς τις στιλιστικές της επιλογές. Αυτό λέγεται star quality και η ξανθιά ηθοποιός δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί σε κάποιο κοσμικό σουαρέ είτε αυτό είναι πρεμιέρα ταινίας είτε εβδομάδα μόδας και να μην τραβήξει όλα τα φλας επάνω της. Κι επειδή πιστεύω πολύ δυνατά πως ό,τι επιλέγει κάποιος να φορέσει προδίδει κομμάτια της ψυχής και της αισθητικής του οφείλω να παραδεχτώ πως η επιλογή της να φορέσει νυφικό του οίκου Marchesa μου άρεσε πολύ. Ενώ δεν μπορεί κανείς να μην παραδεχτεί πως η ηθοποιός έχει την ικανότητα να κάνει το νέο mix&match trend που μπλέκεις ρούχα από αλυσίδες καταστημάτων με πολύ ακριβά αξεσουάρ να μοιάζει η εύκολη, σχεδόν αυθόρμητη επιλογή.

To TLIFE σου συγκεντρώνει τις εμφανίσεις του αγαπημένου Gossip Girl Blake Lively που ξεχώρισε και σου δίνει μερικά tips που έμαθε μέσα από αυτές… Για να δεις τις στιλιστικές της επιλογές κάνε “κλικ” εδώ

Read More

And More