Celebrities Fashion: Οι 10 πιο ισχυρές σειρές ρούχων με την υπογραφή των σταρ!

Δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι επώνυμη, να έχεις επιτυχία, o κόσμος να σε αγαπάει, τα κοριτσάκια να παθιάζονται με το στιλ σου, οι γυναίκες κάθε ηλικίας να θέλουν να βλέπουν τι φοράς και οι άνθρωποι από το χώρο της μόδας να μην σου προτείνουν να λανσάρεις τη δική σου σειρά ρούχων, αξεσουάρ, make up, έστω ενός αρώματος.

Οι συγκεκριμένες απόπειρες άλλοτε είχαν μεγάλη εμπορική επιτυχία όπως τα αρώματα με την υπογραφή των Jennifer Lopez και Sarah Jessica Parker κι άλλοτε απέτυχαν αποφεύγοντας οποιασδήποτε ταύτιση με το συγκεκριμένο προιόν όπως τα extension μαλλιών της Paris Hilton (γιατί να θέλεις να τα βάλεις στο κεφάλι σου) αλλά και το άρωμα της Britney Spears. Aυτό που είναι όμως σίγουρο είναι πως το ενδιαφέρον σου πάντα το τραβάει ο επώνυμος που βάζει την υπογραφή του είτε αυτή η επιρροή είναι θετική είτε αρνητική. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα δεν είναι και λίγοι εκείνοι που έχουν μπει για τα καλά στο χώρο της μόδας μετατρέποντας τα ονόματά τους σε μεγάλα fashion labels όπως αυτό της Victoria Beckham. Kαι σε ρωτώ εγώ: θα φανταζόσουν ποτέ πως για το show του Kanye West θα πήγαιναν στο Παρίσι οι σημαντικότεροι άνθρωποι της μόδας;

Το TLIFE λοιπόν σκέφτηκε πως θα ήταν πολύ ωραία ιδέα να σου συγκεντρώσει τις 10 ισχυρότερες σειρές ρούχων με την υπογραφή των αγαπημένων μας celebrities.

Nicole Richie – House of Harlow


H Nicole Richie μπορεί να απόκτησε δημοτικότητα ως φίλη της Paris Hilton αλλά λίγο το πιο ψαγμένο της στιλ – που οφείλεται στην Rachel Zoe, πρώην στυλίστριά της- λίγο ότι δεν φορούσε μόνο ροζ κατάφερε να ξεχωρίσει για το άλλοτε μποέμ κι άλλοτε ροκ στιλ της. Το 2007 θεώρησε πως τόσο στιλ είναι κρίμα να πάει χαμένο και δημιούργησε την προσωπική της σειρά με όνομα House of Harlow που είχε γυαλιά ηλίου και τσάντες ενώ έναν χρόνο μετά ήρθε και η συλλογή ready to wear με όνομα Winter Kate. Kαι οι δύο σειρές μαζί κατάφεραν να φέρουν παραπάνω από 3 εκατομμύρια δολλάρια έσοδα στην Nicole Richie.

Jay Z – Rocawear


Ένας από τους πιο πετυχημένους μουσικούς του είδους του ο Jay Z ήταν έξυπνος αρκετά ώστε το 1999 να δημιουργήσει μία σειρά από urban casual ρούχα που θα γέμιζαν με στιλ την καθημερινότητα των fan του και δεν φαίνεται να έκανε λάθος. Τα ετήσια έσοδα ανέρχονται στα 700 εκατομμύρια δολάρια.

Jessica Simpson


Tι κι αν δεν κατάλαβα ποτέ γιατί είναι επιτυχημένη η συγκεκριμένη σειρά ποια είμαι εγώ να διαψεύσω τους αριθμούς πωλήσεων που θέλουν την τραγουδίστρια και ηθοποιό να έχει έσοδα ύψος 750 εκατομμύρια δολάριων; Το 2010 η ξανθιά κι άλλοτε sexy Jessica λάνσαρε την προσωπική της συλλογή από τσάντες, παπούτσια και ρούχα.

Rachel Zoe


Σίγουρα το ότι είναι μία από τις πιο διάσημες και επιτυχημένες στιλίστριες στο Hollywood βοηθάει πολύ αλλά πρέπει να σου πω πως η Rachel Zoe έχει μία από τις πιο στιλάτες συλλογές με ρούχα. Είναι κομψά, με έντονο χαρακτήρα που βγαίνει από τα ανδρόγυνα κοστούμια κι άλλοτε έξυπνα glamorous χωρίς ποτέ να ξεφεύγει από τα όρια του chic. Η Rachel λάνσαρε τη συλλογή το 2010 και μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να έχει κέρδη ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Sean John “P. Diddy” Combs Saint John


Ναι είναι η σειρά του γνωστού σε όλους μας P. Diddy που ούτε κι αυτή καταλαβαίνω το γιατί έχει τόση μεγάλη επιτυχία. Από ότι φαίνεται όμως τα κοστούμια, οι γραβάτες και τα αντρικά είδη και αξεσουάρ έχουν καταφέρει να φέρουν έσοδα ύψους 250 εκατομμυρίων δολλαρίων στο γνωστό ράπερ και αξίζει να σου πω πως το επιχειρηματικό του δαιμόνιο δεν σταμάτησε εκεί αφού έχει και τη δική του ομώνυμη vodka.

Victoria Beckham

Δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις η άλλοτε αντιπαθής σύζυγος του David Beckham και πρώην Spice Girl. Έχει κερδίσει το στοίχημα και την αναγνώριση όλων μέσα από την ομώνυμη συλλογή της. Η ίδια συμμετέχει στην εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη, είναι επίσημα σχεδιάστρια μόδας και από το 2011 που κυκλοφόρησε τα πρώτα στενά φορέματα κατάφερε να προσθέσει στον τραπεζικό της λογαρισαμό 95 εκατομμύρια δολάρια.

Gwen Stefani – L.A.M.B

H τραγουδίστρια των No Doubt ήταν από τις πρώτες που πήραν την σειρά ρούχων και αξεσουάρ στα σοβαρά. Πρόσεξε την ποιότητά τους και συμμετείχε αυτόματα στην εβδομάδα μόδας. Η ίδια με ένα casual, λιτό και αρκετά ενδιαφέρον στιλ κερδίζει το χρόνο 90 εκατομμύρια δολάρια.

Justin Timberlake- William Rast


To ήξερες εσύ πως ο Justine Timberlake έχει δική του σειρά από τζιν; Κι όμως έχει σε συνεργασία με τον φίλο του Trace Ayala. Δημιούργησαν μία denim collection το 2006 που καταφέρνει κάθε χρόνιο να τους φέρνει έσοδα ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Kanye West


O Kanye West εδώ και δύο χρόνια είναι επίσημο μέλος της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι και οφείλω να σε ενημερώσω πως οι πλωλήσεις του πάνε πολύ καλά! Ο τραγουδιστής και μουσικός παραγωγός με ένα αρκετά sexy και edgy χαρακτήρα στη συλλογή του κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά και πολλούς οπαδούς.

Mary Kate and Ashley Olsen

Συγκρατήσου με αυτό που θα ακούσεις αλλά τα δίδυμα αυτά και αναμφισβήτητα σούπερ στιλάτα κορίτσια έχουν τρεις σειρές ρούχων: παιδική σειρά Olsenboye, την Elizabeth and James και την ακριβή σειρά The Row. Τα έσοδα των οποίων ανέρχονται (πάρε βαθιά ανάσα) στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια!! Όχι κι άσχημα,ε;

Read More

And More