Celebrity Inspiration: 5 κανόνες styling που αδυνατίζουν!

Αν κοιτάξει κανείς τις φωτογραφίες των διασημοτήτων όσο συχνά το κάνουμε εμείς, θα αρχίσει να παρατηρεί ορισμένες τάσεις. Και ένα pattern που εντοπίσαμε; Οι styling κανόνες που αδυνατίζουν και που σχεδόν κάθε μοντέρνα διασημότητα εκεί έξω ακολουθεί. Η κάθε μια από εμάς άλλωστε έχει τις κακές της ημέρες. Ανεξάρτητα από το αν έχουμε παχύνει ή όχι μερικές φορές νιώθουμε πρησμένες, ή σαν κανένα ρούχο να μη μας ταιριάζει. Η διαφορά μας όμως με τις celebrities είναι ότι εκείνες έχουν τους ειδικούς να τις συμβουλεύουν για τις σιλουέτες που κολακεύουν, τα κοψίματα που καμουφλάρουν, και τα υφάσματα που κρύβουν τις φυσικές ατέλειες.

Το καλύτερο μέρος από αυτά τα κολακευτικά styling tricks είναι ότι λειτουργούν για οποιοδήποτε vibe, είτε το στιλ σου είναι θηλυκό ή πιο τολμηρό και trendy. Μετακινήσου προς τα κάτω λοιπόν λοιπόν για να μάθεις 5 απλά styling tips από τη Victoria Beckham, την Gwyneth Paltrow, τη Jessica Alba και άλλες αγαπημένες μας celebrities που θα σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις στο έπακρο τη σιλουέτα σου μέσω του υπέροχου κόσμου της τακτκής στο ντύσιμο.

1. ΜΑΚΡΥ ΠΑΝΩΦΟΡΙ

Jessica Alba


Kim Kardashian

Ένα μακρύ πανωφόρι θα κρύψει όποια τυχόν ατέλεια έχεις και θα σε κάνει να νιώθεις super-cool. Ταίριαξε το πανωφόρι σου με το υπόλοιπό σου outfit για ένα ακόμα πιο κολακευτικό look.

2. FLARED SKIRT

Κate Bosworth


Gwyneth Paltrow

Αν έχεις επιπλέον πόντους στους μηρούς ή τους γοφούς, ένα φόρεμα ή μια φούστα με flare shape θα είναι εξαιρετικά κολακευτικό για εσένα.

3. ΒΑΛΕ ΖΩΝΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ

Olivia Palermo


Jennifer Lawrence

Το να υπογραμμίσεις τη μέση σου με μια ζώνη είναι ένα τέχνασμα αδυνατίσματος που λειτουργεί για τις γυναίκες οποιουδήποτε μεγέθους. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσεις το εφέ του σωματότυπου κλεψύδρας.


4. ΜΟΝΟΧΡΩΜΙΑ


Victoria Beckham


Alexa Chung

Το να φοράς ένα χρώμα από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών δημιουργεί οπτική επιμήκυνση, και σε κάνει να δείχνεις ψηλότερη και πιο αδύνατη.

5. V-NECK

Jamie Chung


Jemma Lyon

Ενώ αγαπάμε ένα ζιβάγκο, δεν πρέπει να αγνοούμε τον κολακευτικό παράγοντα που μια βαθιά V-λαιμόκοψη προσφέρει. Όχι μόνο θα κάνει το λαιμό σου να δείχνει πιο λεπτός, αλλά το ανάποδο τρίγωνο σχήμα τραβάει το μάτι προς τα κάτω στη μέση και μιμείται το περίγραμμα μιας κλεψύδρας.


Read More

And More