Coachella! Η Bohemian πλευρά των celebrities…

Τα μεγαλύτερα ονόματα του Holywood φεστιβαλίζονται στο Coachella και σου δίνουν ιδέες για τις εαρινές εξορμήσεις σου!

H Dita Von Teese συνδύασε το χαβανέζικο Christian Dior φόρεμα της με φλατφόρμες και καπέλο – ναυτάκι! Η Katy Perry επιλέγει να προβάλει την ρομαντική πλευρά του εαυτού της με ένα ροδακινί D&G φόρεμα από φάσες δαντέλας και ασορτί πουά head band! Αποφεύγει φυσικά κάθε ίχνος τακουνιού και φοράει φλατ σανδάλια gladiator! H Isabel Lucas δίνει αυθεντική πνοή φεστιβαλικού στιλ στο Coachella φορώντας πάνω από το ροζ φόρεμα της ένα κοντό, λευκό δαντελένιο τοπ! Σε αυτή την περίπτωση τα παπούτσια περιττεύουν!

Η Diane Kruger μετά από τη σύντομη επίσκεψή της στην Αθήνα επισκέπτεται το Λος Άντζελες και συνδυάζει μαύρο τοπ με καφέ μάξι φούστα και ταμπά ζώνη! Η Nicole Richie φοράει το τοπ Winter Kate by Nicole Richie Lily σαν ζακέτα πάνω από ένα τζιν σορτσάκι, ένα navy top και φλατ μποτίνια. Η Kate Bosworth περπατάει πλάι στον Alexnader Skarsgard φορώντας τοπ με την αμερικάνικη σημαία Topshop, λευκό σορτσάκι και μποτάκια!

Η Vanessa Hudgens δένει τα σανδάλια της στο τζιν σορτσάκι ενώ από πάνω φοράει χίπικο, πλεκτό τοπ! Το top model Alessandra Ambrosio δίνει χρώμα στο nude μίνι φόρεμα της με ένα φουλάρι και το συνδυάζει με σουρωτές μπότες! Η Camila Belle δυνδυάζει τζιν σορτσάκι με λευκό τοπ και πορτοκαλί φλατ σανδάλια!

Read More

And More