Dakota Johnson: Οι πιο εντυπωσιακές red carpet εμφανίσεις της!

Μπορεί το όνομα Dakota Johnson να μην μας έλεγε απολύτως τίποτα πριν από μερικά χρόνια, αλλά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα καταφέραμε να τη γνωρίσαμε πολύ καλά. Η Dakota είναι φυσικά η πρωταγωνίστρια της ταινίας Fifty Shades of Grey και επρόκειτο να μας συστηθεί ξανά μέσα από το sequel της ίδιας ταινίας με τίτλο Fifty Shades Darker.

Το φοβερό με τη νεαρή ηθοποιό είναι πως μπορεί αμέσως να μεταμορφωθεί από το κορίτσι της διπλανής πόρτας σε μια red carpet queen. Φαντάζομαι πως συμφωνείς μαζί μου. Διατηρώντας πάντα ένα νεανικό στιλ και μια sexy αθωότητα, η ίδια έχει καταφέρει να μας απασχολήσει αρκετά με τα looks που επιλέγει από διάσημους οίκους και σχεδιαστές, κάνοντάς μας να τη θαυμάζουμε ή και να ζηλέψουμε έστω και λίγο.

Μιας και η ταινία που πρωταγωνιστεί πρόκειται να παρουσιαστεί στη μεγάλη οθόνη την Πέμπτη, αποφάσισα να φρεσκάρω λίγο τη μνήμη σου με τις πιο εντυπωσιακές red carpet εμφανίσεις που η ίδια έχει κάνει μέσα σε αυτά τα χρόνια που τη γνωρίζουμε. Κάνε λοιπόν scrol down και δες…

Στο American Society Of Cinematographers Awards, πριν από μερικές μέρες, η ίδια επέλεξε μια τουνίκ με ανοιχτή πλάτη την οποία συνδύασε με ένα μαύρο παντελόνι. Το look ανήκει στον οίκο Valentino.

Στην πρεμιέρα της ταινίας Fifty Shades Darker στο Λος Άντζελες, η Dakota επέλεξε για ακόμα μια φορά ένα gown του οίκου Valentino από τη συλλογή Spring/Summer 2017.

Στα βραδεία BAFTA το Φλεβάρη του 2016, εμφανίστηκε με ένα κόκκινο φόρεμα Christian Dior.

Στις 9 Φλεβάρη του 2016 και στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας How to be single, η Dakota φόρεσε ένα Marc Jacobs φόρεμα σε μεταλλική απόχρωση.

Στην πρεμιέρα της ίδιας ταινίας στη Νέα Υόρκη στις 3 Φεβρουαρίου του 2016, προτίμησε ένα αέρινο φόρεμα σε nude χρώμα και με διακοσμητικά διαμάντια, από τον οίκο Saint Laurent.

Στο LACMA film gala στις 7 Νοέμβρη του 2015 η ίδια φόρεσε ένα yellow egg φόρεμα του οίκου Gucci.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Dakota σε ένα floral φόρεμα Gucci στο Hollywood Film Awards την πρώτη του Νοέμβρη το 2015.

Στις 26 Σεπτεμβρίου του 2015, η νεαρή ηθοποιός εμφανίστηκε στο amfAR gala στο Μιλάνο με ένα Christian Dior strapless φόρεμα.

Στις 6 Σεπτέμβρη του 2015 στο Venice Film Festival, με μαύρο gown Marc Jacobs.

Στο Venice Film Festival στις 4 Σεπτέμβρη του 2015, η ίδια φόρεσε ένα custom made Prada gown.

Στο Met Gala στις 4 Μαΐου του 2015 εμφανίστηκε με Haute Couture Chanel mini φόρεμα.

Στις 6 Μαρτίου του 2015 στην εβδομάδας μόδας στο Παρίσι με Dior look.

Στα Oscar στις 22 Φεβρουαρίου του 2015, η Dakota φόρεσε ένα one shoulder custom made φόρεμα
Saint Laurent by Hedi Slimane.

Στην πρεμιέρα του Fifty Shades of Grey στο Λονδίνο στις 12 Φλεβάρη του 2015, προτίμησε να φορέσει ένα gown Saint Laurent by Hedi Slimane.

Στο Berlin International Film Festival που έγινε στις 11 Φεβρουαρίου του 2015, η Dakota φόρεσε ένα custom made Dior φόρεμα.

Στις Χρυσές Σφαίρες στις 11 Ιανουαρίου του 2015, ο φακός απαθανάτισε την ηθοποιό με ένα Haute Couture Chanel gown.

Την πρώτη Νοεμβρίου του 2014 LACMA Art + Film gala στο Λος Άντζελες, η Dakota φόρεσε ένα Gucci nude φόρεμα.

Στο Met Gala στις 5 Μαΐου του 2014, η ίδια προτίμησε ένα Jason Wu gown σε βαθύ μπλε χρώμα.

Στις 12 Ιανουαρίου του 2013 The Art of Elysium’s Heaven gala στο Λος Άντζελες, είδαμε την Dakota με ένα κόκκινο gown Romona Keveza.

Read More

And More