Δες τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των σταρ αυτή την εβδομάδα και ψήφισε το πιο stylish look

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα όμως είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!

 

Η Cara Delevingne έδωσε το “παρών” στο show του Dior. Ο φακός απαθανάτισε το supermodel με ένα ροζ πλισέ φόρεμα, μαργαριταρένια σκουλαρίκια και nude lace – up pumps από την Pre-Fall συλλογή του οίκου για το 2019.

 

Στο ίδιο show βρέθηκε και η Karlie Kloss, η οποία φόρεσε ένα minimal look που μας άρεσε πολύ. Για αυτήν την εμφάνιση προτίμησε να φορέσει ένα ανδρικό παντελόνι σε office style κι ένα t-shirt από τον γαλλικό οίκο, τα οποία συνδύασε με polka dot γόβες.

 

Στο front row του ίδιου show είδαμε την Jennifer Lawrence με ένα ρομαντικό look σε σκούρα χρώματα. Η ταλαντούχα ηθοποιός που είναι και μούσα του οίκου, φόρεσε ένα mini skater dress σε συνδυασμό με medium heel, καρό παπούτσια και μια ζώνη. Όλα τα items του outfit είναι δημιουργίες του γαλλικού οίκου.

 

Η Kristen Bell απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό με ένα color block look. Για την ακρίβεια φόρεσε ένα πορτοκαλί σακάκι και παντελόνι από το brand & Other Stories, ένα φούξια τοπ, μια top-handle τσάντα Mackage και γυαλιά ηλίου Jimmy choo.

 

Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε ένα look που κέντρισε το στιλιστικό μας ενδιαφέρον. Η ίδια φόρεσε ένα polka – dot φόρεμα σε μαύρο χρώμα, δημιουργημένο από τούλι, το οποίο συνδύασε με γόβες από PVC και suede υλικό.

 

Η Zendaya βρέθηκε σε ένα beauty event και κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα με το εντυπωσιακό της outfit. Για την ακρίβεια, φόρεσε μια ολόσωμη φόρμα με βολάν David Koma, την οποία συνδύασε με κόκκινες pointed – toe pants.

 

Η Kate Moss βρέθηκε στο show του Saint Laurent με ένα masculine chic look από το γαλλικό οίκο. Για την ακρίβεια φόρεσε ένα ψηλόμεσο παντελόνι, ένα σατέν λευκό πουκάμισο κι ένα βελούδινο σακάκι που έκανε το αποτέλεσμα ακόμα πιο ιδιαίτερο.

 

Η Rihanna εμφανίστηκε με ένα leopard φόρεμα με βολάν, Alexandre Vauthier, δαχτυλίδια David Webb, βραχιόλια Hammerman, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια Emmanuel Tarpin earrings και πέδιλα Amina Muaddi x Alexandre Vauthier.

 

Η Gigi Hadid φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι με ένα μαύρο ζιβάγκο και έδωσε twist στο αποτέλεσμα με ένα ζευγάρι leather cow-boots Lanvin.

 

Η Chiara Ferragni επέλεξε να φορέσει ένα pyjama set εκτός σπιτιού και -ναι- μας άρεσε πολύ. Για την ακρίβεια, φόρεσε ένα lingerie top σε συνδυασμό με ένα pyjama pants σε coral χρώμα από το brand Intimissimi, τα οποία συνδύασε με μαύρα slingbacks και μια mini tote bag.

 


Read More

And More