Gigi Hadid: Τα 10 fashion items που ζηλέψαμε από τις εμφανίσεις της

Gigi Hadid! Ένα όνομα, ένα fashion icon, ένα it girl. Παρόλο που μετράει λίγα χρόνια στο χώρο του modeling, η Gigi έχει καταφέρει να προσθέσει στο βιογραφικό της σημαντικές συνεργασίες με μεγάλους οίκους και σχεδιαστές. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η ίδια πειραματίζεται πλέον και με το σχεδιαστικό κομμάτι (όπως η συλλογή για τον Tommy Hilfiger και τον Stuart Weitzman), καθώς και με τη φωτογραφία. Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει τη Gigi να κρατάει την ψηφιακή κάμερα και να απαθανατίζει τα νέα κομμάτια του Zayn Malik (aka αγοριού της) για το Versus Versace;

Η Gigi, που λες, έχει υπάρξει άπειρες φορές στιλιστική έμπνευση για εμάς. Είναι cool, το styling πολύ fresh και τις περισσότερες φορές μπορούμε εύκολα και οικονομικά να το κάνουμε copy. Έτσι, λοιπόν, αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σου τα 10 κομμάτια από την ντουλάπα της που εμείς εδώ στο Tlife ζηλέψαμε και σίγουρα θα θέλαμε να έχουμε. Ναι, το σημερινό θέμα το λες και κάπως βιωματικό…

© Splash / Ideal Image

1. Το nude παντελόνι

Nude και σατέν! Ότι πρέπει για τώρα αλλά και μέχρι το Σεπτέμβρη. Το φοράς κυρίως σε ιδιαίτερες περιστάσεις, τύπου γάμος ή βάφτιση, και μπορείς να το αναδείξεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Η Gigi επέλεξε ένα σε ίδια γραμμή και το συνδύασε με sparkly top. Εσύ μπορείς να διαλέξεις ακόμα και ζιπ κιλότ και να κάνεις τους δικούς σου συνδυασμούς.

2. Το logo t-shirt

Ένα t-shirt με στάμπα είναι ότι πρέπει για τώρα αλλά και για το χειμώνα. Μπορείς να το συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου denim κομμάτια και να δημιουργήσεις το απόλυτο casual look, όπως της Gigi.

© Splash / Ideal Image

3. Η ριγέ παντελόνα

Η παντελόνα είναι ένα must κομμάτι για κάθε καλοκαιρινή σεζόν. Αυτή που επέλεξε η Gigi όμως κρύβει ένα μυστικό… ή μάλλον δύο. Πρώτον, η ψηλόμεση γραμμή τονίζει τη μέση και τις γυναικείες καμπύλες και δεύτερον οι κάθετες ρίγες κάνουν τη σιλουέτα να φαίνεται ακόμα πιο ψηλή.

© Splash / Ideal Image

4. Τα slippers

Οκ, μπορεί να σου έχουμε κάνει πλύση εγκεφάλου με τα συγκεκριμένα παπούτσια, αλλά πλέοπν κατάλαβες και μόνη σου ότι είναι το πιο hot shoe του καλοκαιριού. Αν το αποκτήσεις σε γήινο χρώμα μπορείς να το φορέσεις τώρα αλλά και το φθινόπωρο.

© Splash / Ideal Image

5. Το wrap dress

To wrap φόρεμα έχει την τιμητική του αυτήν τη σεζόν. Μας αρέσει για φοριέται all day, με φλατ ή ψηλοτάκουνα και φυσικά αναδεικνύει το σώμα με τον καλύτερο τρόπο. Τονισμένη μέση, sexy ντεκολτέ και loose τελείωμα για να κρύβει τις ατέλειες.

© Splash / Ideal Image

6. Το gingham print

Κάποια στιγμή σου είχα αναφέρει για το gingham print ότι θα μας απασχολήσει πολύ. Στην ουσία πρόκειται για το καρό μοτίβο του καλοκαιριού και ταιριάζει τέλεια με ψάθινα αξεσουάρ. Από ότι βλέπεις στην Gigi είναι εξίσου ωραίο και με floral.

7. Τα cat eye γυαλιά ηλίου

Ένα διαχρονικό κομμάτι που προτιμούν οι μεγαλύτερες σταρ. Από τη δεκαετία του 20’ περίπου μέχρι και σήμερα. Τα cat eye sunglasses είναι chic και μπορούν να ολοκληρώσουν κάθε σου look.

© Splash / Ideal Image

8. To pyjama set

Στην κυριολεξία έχει δημιουργηθεί φρενίτιδα με αυτό το trend και η Gigi είναι μεγάλη οπαδός του. Το είχαμε συνηθίσει κυρίως σε σατέν, αλλά την παρουσία του έκανε και σε βαμβακερό texture, κάνοντάς το ιδανικό για το καλοκαίρι.

© Splash / Ideal Image

9. Το patchwork denim

Ένα ακόμα φοβερό trend που πρωταγωνιστεί σε denim shorts, pants, φούστες και φορέματα. Είναι λίγο ιδιαίτερο, φιλικό στα casual look μας και άκρως ενημερωμένο.

© Splash / Ideal Image

10. Το σατέν πουκάμισο

Το σατέν πουκάμισο κρύβει μια αίγλη που μας αρέσει πολύ. Μπορείς να το φορέσεις με chic κομμάτια, όπως office pants, pencil skirts, αλλά και με denim items σαν τοπ ή σαν πανωφόρι.

Read More

And More