Grammy Awards 2020: Τι φόρεσαν οι Celebrities στο κόκκινο χαλί;

Grammys 2020. Τα βραβεία που αρκετοί χαρακτηρίζουν ως τα Oscars της μουσικής βιομηχανίας. Ναι, πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η 62η απονομή στο Staples Center, σε ατμόσφαιρα άκρως συγκινητική, αφού το συγκεκριμένο στάδιο ήταν το δεύτερο σπίτι του Kobe Bryant, ο οποίος έφυγε από τη ζωή λίγες ώρες πριν την απονομή.  Παρ’ όλα αυτά, αρκετοί αγαπημένοι stars έδωσαν το “παρών”, για να παραλάβουν ο καθένας ξεχωριστά τα βραβεία τους, να απολαύσουν από κοντά το φαντασμαγορικό show ή να διασκεδάσουν το κοινό και τους αμέτρητους θαυμαστές τους με τις live εμφανίσεις τους on stage.

Επειδή, λοιπόν, πέρα από την ακοή, η πιο δυνατή μας αίσθηση είναι η όραση, το μάτι μας δε θα μπορούσε να μην “πέσει” στους διάσημους, οι οποίοι πήραν τη (θαρραλέα) απόφαση να περπατήσουν στο Red Carpet. Και αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, τότε μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι για, ακόμη μία χρονιά, έβαλαν τα δυνατά τους, για να εντυπωσιάσουν εσένα. Τους φωτογράφους. Τα media. Τους συναδέλφους τους.

 

Επειδή ξέρω ότι, αυτή τη στιγμή, σε κυριεύει η περιέργεια, λέω να μη χάσουμε άλλο χρόνο. Πάμε, λοιπόν, να ρίξουμε μία ματιά στις λαμπερές και Fashion – Statement εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, που έκαναν τον αμφιβληστροειδή μας να χαμογελάσει.

 

Thank You, (But Not) Next! Η Ariana Grande, ως Μοντέρνα Σταχτοπούτα, περπατάει από τις πρώτες το κόκκινο χαλί. Το παραμυθένιο Giambattista Valli φόρεμα της, συνδυασμένο με κλασσικές γόβες, Christian Louboutin, έθεσαν από νωρίς τον πήχη αρκετά ψηλά.

Αν και μας έχει συνηθίσει σε New Rules, φέτος, η Dua Lipa, επιλέγει ένα κλασσικό λευκό σύνολο του σχεδιαστή Alexander Wang, το οποίο συνδυάζει με ιδιαίτερο Hair Look και Make-Up.

 

Απλή όσο τα τραγούδια της. Εντυπωσιακή όσο οι μελωδίες της. Η Lana Del Rey, με εμφάνιση εμπνευσμένη από τα 60s, vintage χαρακτήρα και glam style. Σχεδιαστής; (Μέχρι στιγμής) άγνωστος. Η ίδια δήλωσε σε συνέντευξη της στο Red Carpet ότι το αγόρασε από το… Mall.

 

Η, μεγάλη νικήτρια της βραδιάς, Billie Eilish, σε total Outfit Made By Gucci, δείχνει σε όλους ότι είναι το Bad Guy, για το οποίο απέσπασε τα σημαντικότερα Grammy Awards.

 

Η, Senorita, Camila Cabello, με αποδομημένο Sparking Black Dress, δημιουργίας Versace και κοσμήματα Le Vian.

 

Πορτοκαλί σε κόκκινο χαλί; Η Chrissy Teigen το τόλμησε με Yanina Couture φόρεμα (από την περσινή συλλογή για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι), σε συνδυασμό με ψηλοτάκουνα Giuseppe Zanoti.

 

Η Alessandra Ambrosio εμπιστεύτηκε τον οίκο Balmain για τη χθεσινοβραδινή της εμφάνιση.

 

Η Heidi Klum με Dundas δημιουργία, παπούτσια Giuseppe Zanotti και κοσμήματα Loraine Schwartz.

 

Το αγαπημένο μας ζευγάρι, Priyanka Chopra και Nick Jonas, με δημιουργίες Ralph & Russo.

 

Η Rapper, Lizzo, με Versace φόρεμα, κοσμήματα Lorraine Schwartz, αναδεικνύεται η κορυφαία R&B καλλιτέχνης της χρονιάς.

 

H Gwen Stefani και ο Blake Shelton με Total Dolce & Gabbana Outfit.

Η, rising star, FKA Twings με δημιουργία του Ed Marler.

 

Από το Grammy Red Carpet, δεν θα μπορούσε να λείπει ο άνθρωπος, για τον οποίο κάθε κόκκινο χαλί συνεχίζει να υπάρχει. Billy Porter με Custom Baja East ρούχο και (επίσης) Custom Hat By Sarah Sokol Millinery.

 

Η Maggie Robbers, Full Of Stars, εμπιστεύτηκε τον οίκο Chanel για το χθεσινοβραδινό της comeback σε Red Carpet Events.

 

 

Last But Not Least, η παρουσιάστρια της βραδιάς, Alicia Keys, σε ένα στιγμιότυπο από το αφιέρωμα της στον Kobe Bryant, με ασύμμετρη δημιουργία του οίκου Versace.

 

 

 

 

Read More

And More