H στιλιστική εξέλιξη της Miley Cyrus! Από την Disney… στον Terry Richardson

Eίτε την αγαπάς είτε τη μισείς πρόκειται για το νέο “it” girl. Ο λόγος για τη Miley Cyrus την οποία γνωρίσαμε ως Hannah Montana στις παιδικές ταινίες της Disney… Tο τελευταίο όμως διάστημα η 20χρονη στάρλετ προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν είναι πια εκείνο το αθώο κοριτσάκι που όλοι θυμόμαστε. Από το πλατινέ bob κούρεμα της μέχρι και τα σχεδόν ανύπακτα κοστούμια στα shows της στη σκηνή δεν υπάρχει πλέον εμφάνισή της που να μη συζητηθεί και να μην κάνει τον γύρο των social media.

Από τότε που άφησε λοιπόν πίσω της τη γλυκιά Hannah Montana το 2011, έχει πραγματικά μεταμορφωθεί. Πέρασαν οι ημέρες των Marchesa φορεμάτων στο κόκκινο χαλί και τα cropped tops, τα hot pants και τα bodies ήρθαν για να μείνουν. Από τη συλλογή της όμως δεν λείπουν και υπέροχα vintage Versace και Dolce & Gabbana κομμάτια όπως και δημιουργίες των Marc Jacobs και Βalmain.

Από τις ημέρες της λοιπόν ως star της Disney μέχρι να γίνει η επαναστάτρια της ποπ κουλτούρας, εμείς συγκεντρώσαμε μερικές από τις αγαπημένες μας στιλιστικές στιγμές της Cyrus.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις όλες τις εικόνες…

Read More

And More