Η Μπέττυ Μαγγίρα ξέρει από στιλ… και το μοιράζεται μαζί σου!

Η Μπέτυ Μαγγίρα μιλάει στο TLIFE για τα ρούχα που την κάνουν να νιώθει σέξι, για τους αγαπημένους της σχεδιαστές, για τα ψηλοτάκουνα που αγόρασε από την Νέα Υόρκη και για πολλά άλλα…

Αγαπάμε την Μπέτυ για την αντίληψη που έχει για την μόδα. Ξέρει πάντα να προσαρμόζει το στιλ της στις περιστάσεις και έχει τον μαγικό τρόπο να αιχμαλωτίζει το βλέμμα μας με το σέξι look της. Οι ασπρόμαυρες επιλογές είναι ένας διαχρονικός τρόπος να κερδίζει τα ευμενή σχόλια των fashion editors τόσο σε red carpet εμφανίσεις όσο και σε πιο casual στιγμές.

Aγαπημένος σχεδιαστής;
Έχω πάρα πολλούς και είναι δύσκολο να ξεχωρίσω έναν συγκεκριμένο! Αλλά μάλλον θα έλεγα τον Jean Paul Gaultier, τον Alexander McQueen και τον Galliano.

Από τις φετινές τάσεις της μόδας τι προτιμάς;
Λάτρεψα τις φούστες κάτω από το γόνατο που θυμίζουν δεκαετία ‘50s από το fashion show του οίκου Louis Vuitton και χάρηκα πολύ που ήρθε πάλι στη μόδα το καμηλό χρώμα. Είναι πολύ chic!

Αγαπημένη μάρκα;
Δεν φοράω μάρκες! Μερικές που επιλέγω είναι Diesel, Fornarina… Αυτή τη στιγμή φοράω ένα λευκό φανελάκι Zara και τζιν παντελόνι Lee.

Μεγαλύτερο ποσό που έχεις ξοδέψει σε ένα κομμάτι;
Δεν θυμάμαι το ποσό αλλά σίγουρα ήταν τσάντα.

Μικρότερο ποσό που έχεις ξοδέψει σε ένα κομμάτι;
Νομίζω 9 ευρώ για ένα απλό t-shirt.

Στις εκπτώσεις τι πήρες;
Δεν έκανα πολλά ψώνια φέτος λόγω του παιδιού. Πήρα μόνο απλά T-shirt.

Αγαπημένη περιοχή για ψώνια;
Μα φυσικά στο Κολωνάκι. Εξυπηρετεί γιατί βρίσκω τα πάντα αλλά είναι και κοντά στο σπίτι.

Αγαπημένο κατάστημα;
Λατρεύω το Ammos στην Νέα Ερυθραία. Βρίσκω πάντα πολύ εντυπωσιακά πράγματα.

Πες μας μια αγορά σου για την οποία είσαι ενθουσιασμένη…
Στο τελευταίο μου ταξίδι στην Αμερική αγόρασα δύο ζευγάρια ψηλοτάκουνα Steven Madden σε μαύρο και nude. Είναι πολύ ψηλές με φιάπα, νομίζω πάνω από 14 πόντους. Συνδυάζονται με πολλά διαφορετικά outfits και κάθε γυναίκα πρέπει να έχει ένα ζευγάρι.

Ποιο ντύσιμο θεωρείς σέξι;
Θεωρώ ότι τα πιο σέξι φορέματα είναι αυτά που τελειώνουν κάτω από το γόνατο, τα στενά που αγκαλιάζουν το σώμα και κολακεύουν τη γυναικεία φιγούρα. Είναι πολύ σέξι αλλά και κομψά.
Στιλιστική εμμονή;

Tα τελευταία χρόνια έχω εμμονή με τα σκούρα χρώματα. Φοράω μαύρο, προτιμώ ιδιαίτερα το γκρι αλλά και πολύ εκρού, nude και λάδι. Οι συνδυασμοί αυτών των χρωμάτων δίνουν πολύ κομψά αποτελέσματα. Παλιότερα αγαπούσα τα έντονα χρώματα αλλά πλέον τα φοράω κυρίως το καλοκαίρι.




Read More

And More