Jean με jean; Μα μπορεί να είναι σέξι; Οι celebrities λένε ναι…

Η τάση του διπλού τζιν ξεκίνησε δειλά-δειλά πέρσι το καλοκαίρι αλλά φέτος θα είναι η χρονιά της! Εάν ακόμα πιστεύεις ότι δεν είναι δυνατόν να συνδυάσεις τζιν πουκάμισο με τζιν παντελόνι, δες τις επόμενες σταρ του Hollywood και άλλαξε άποψη!

H Charlize Theron συνδυάζει ανοιχτόχρωμο πουκάμισο με σκούρο skinny παντελόνι και άσπρα φλατ παπούτσια! Η Ashley Greene κινείται στους ίδιους χρωματικούς ρυθμούς αλλά συνδυάζει μαύρες μπαλαρίνες με ταμπά τσάντα! Η Kate Bosworth επιλέγει oversized denim πουκάμισο με τζιν legging και καφέ τσάντα και ψηλοτάκουνα.

Η Lindsay Lohan τολμάει μπλε denim πουκάμισο με μαύρο παντελόνι τζιν και φυσικά τις αγαπημένες της αρβύλες. Η Rachel Bilson με καλοκαιρινή διάθεση συνδυάζει τζιν σορτσάκι με τζιν πουκάμισο και μπαλαρίνες! Η Rachel McAdams ακολουθεί την ίδια στιλιστική φιλοσοφία αλλά προσθέτει ένα γκρι μπλέιζερ, μαύρο καπέλο και μαύρες μπότες!

Η Κatie Holmes φοράει τζιν σε γραμμή 70s με το πουκάμισο περασμένο μέσα από το παντελόνι και nude ψηλοτάκουνα! Εαν θέλεις να ακουλουθήσεις την τάση του double denim χωρίς να φορέσεις απαραίτητα πουκάμισο, μπορείς να ακολουθήσεις το πράδειγμα της Liv Tyler ή της Elle Macpherson! H Liv συνδυάζει το παντελόνι της με γιλέκο ενώ η Elle το συνδάζει με τζιν τζάκετ, στην ίδια τονική απόχρωση.

Read More

And More