Κοιλίτσες έξω! Ποιες σταρ ακολούθησαν το νέο trend πρώτες; Εσύ θα το κάνεις το καλοκαίρι;

Είναι η κοιλιά το νέο μπούστο; Τα trends του επερχόμενου καλοκαιριού μετακυλούν το οπτικό ενδιαφέρον λίγο πιο χαμηλά…

Οι σταρ σε όλον τον πλανήτη υπακούουν ήδη στη νέα τάση δίνοντας παραδείγματα για το πως να (θα) το φορέσεις και εσύ! Κοινός παρανομαστής σε κάθε εμφάνιση είναι ο συνδυασμός του κοντού τοπ, (ή crop top εάν θέλεις να ακούγεσαι πιο fashion expert) με κάτι ψηλόμεσο -φούστα ή παντελόνι! Έτσι μένει ακάλυπτη μια μόνο μικρή ζώνη στη μέση και όχι ολόκληρη η κοιλιά! Το καλοκαίρι έρχεται…

Ξεκίνα τα “ροκανίσματα” λοιπόν! Γιατί όταν θέλεις να αποκαλύψεις την περιοχή της κοιλιάς πρέπει ήδη να έχεις φροντίσει για τη γυμναστική της. Εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες ασκήσεις για την τέλεια κοιλιά εδώ!

Η Rihanna και η Leona Lewis επιλέγουν έντονα χρώματα, στις neon εκδοχές τους σύμφωνα με τα κελεύσματα των θερινών τάσεων! Τα φετινά κοντά τοπ συνδυάζονται με ψηλόμεσες φούστες και παντελόνια αφήνοντας μια μικρή περιοχή ακάλυπτη, την περιοχή της μέσης φυσικά, δίνοντας έτσι το σχήμα της κλεψύδρας στη γυναικεία φιγούρα.

Η Jennifer Lopez μας είχε συνηθίσει στα crop tops από τα τέλη της δεκαετίας του ’90, όταν το στιλ της είχε σαφείς επιρροές από το aerobic! Αρκετά χρόνια μετά, έχει ακόμα το κατάλληλο σώμα για να υπστηρίξει ένα κοντό τοπ, αυτή τη φορά συνδυασμένο με ψηλόμεσο σορτσάκι! Η Leighton Meester κρατάει την ψηλόμεση φούστα της αλλά τη συνδυάζει με ένα κοντό τοπ με μακριά μανίκια! Tres Chic! …And sexy…

H Alexa Chung παρουσίασε μια ειδική βραδιά βραβείων στη Βρετανία φορώντας μια τουαλέτα YSL spring/summer 2011 με το χαρακτηριστικό μαύρο μοτίβο της συλλογής! To φόρεμά της απαιτεί γυμνασμένους κοιλιακούς μια και αποτελείται από ένα κοντό τοπ και ψηλόμεση μίντι φούστα! Η κόρη του Mick Jagger, Georgia May, είναι από τα πλεόν περιζήτητα μοντέλα του πλανήτη! Πρόσφατα παρουσίασε τη νέα συλλογή των τζιν HUDSON, συνδυάζοντας το αγαπημένο της skinny παντελόνι με ροζ κοντό τοπ.

Read More

And More