Μπριζίτ Τρονιέ: Το στιλ και οι πιο κομψές εμφανίσεις της!

Με αφορμή την άφιξη του Γάλλου Προέδρου στην Ελλάδα, το σημερινό άρθρο είναι αφιερωμένο στις στιλιστικές επιλογές της Μπριζίτ Τρονιέ, δηλαδή της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας.

Ας μιλήσουμε όμως λίγο για το στιλ της, πριν περάσουμε στις εμφανίσεις της. Η Brigitte Macron έχει μια καλλίγραμμη σιλουέτα που της επιτρέπει να φοράει σχεδόν τα πάντα. Η ίδια παρόλα αυτά έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα μίνι φορέματα σε ίσια γραμμή, στα σακάκια, στις point toe γόβες (όπως οι περισσότερες γυναίκες δηλαδή) και στα chinos. Όσον αφορά στη χρωματική παλέτα που χαρακτηρίζει το στιλ της, υπάρχει έντονα το στοιχείο του άσπρου – μαύρου, του navy και των παστέλ. Αν αναρωτιέσαι ποιος είναι ο αγαπημένος της οίκος, έχω και για αυτό μια απάντηση. Φυσικά ο Louis Vuitton.

Μετά από αυτές τις βασικές πληροφορίες, λοιπόν, είμαστε έτοιμες να δούμε τα πιο stylish looks που έχει επιλέξει!

Σε μια εμφάνισή της στη Βέρνη της Βουλγαρίας επέλεξε ένα navy blue Louis Vuitton φόρεμα με ruffle detail. Συνδύασε το σύνολό της με μαύρες γόβες.

Σε μια ακόμα εμφάνισή της επέλεξε total navy blue look με βασικά κομμάτια ένα mini φόρεμα και μια Louis Vuitton tote bag.

Ο φακός απαθανάτισε τη Brigitte στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας με ένα 60s red dress και μαύρες point toe pumps.

Για ακόμα μια φορά η Πρώτη Κυρία ποντάρει στο navy blue. Η ίδια παρακολούθησε μια στρατιωτική παρέλαση στο Champs Élysées φορώντας ένα Louis Vuitton look και αξεσουάρ σε ουδέτερα χρώματα.

Η Brigitte επισκέφτηκε τη Σουηδία με ένα black & white look Alexandre Vauthier το οποίο συνδύασε με snake effect γόβες.

Σε αυτήν της την εμφάνιση απέδειξε ότι δεν φοβάται τα έντονα χρώματα. Επέλεξε ένα σομόν mini φόρεμα σε μίνιμαλ ύφος και γόβες σε ουδέτερο χρώμα.

Με ένα baby blue σακάκι και ένα ζευγάρι μυτερές γόβες, κατάφερε να δώσει chic αέρα στο skinny τζιν.

Η αγάπη της στο baby blue χρώμα φάνηκε και σε αυτήν την εμφάνιση, καθώς επέλεξε ένα total look σε αυτήν την απόχρωση το οποίο συνδύασε για ακόμα μια φορά με μια Louis Vuitton bag.

Σε αυτήν την εμφάνιση προτίμησε να ολοκληρώσει το navy σύνολό της με μια ζώνη και μια chain bag του γαλλικού οίκου Louis Vuitton.

Ο φακός απαθανάτισε την Πρώτη Κυρία με ένα little black dress το οποίο συνδύασε με color block γόβες.

Στη συνάντησή της με τη Melania Trump επέλεξε να φορέσει ένα λευκό mini φόρεμα σε συνδυασμό με navy blue αξεσουάρ Louis Vuitton.

Ο φακός την απαθανάτισε για ακόμα μια φορά με ένα total baby blue look σε casual chic ύφος. Βασικό χρώμα των αξεσουάρ της ήταν το εκρού.

Οι ασπρόμαυρες αντιθέσεις είναι το αγαπημένο της στοιχείο. Η Brigitte συνδύασε το μαύρο chinos της με ένα black & white τοπ.

Οι Γαλλίδες έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στις εσπαντρίγιες. Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας αποφάσισε να τις αναδείξει με ένα κόκκινο παντελόνι και ένα λευκό πουκάμισο.

Για ακόμα μια φορά έδωσε chic style στο skinny jeans, καθλως το συνδύασε με ένα λευκό military σακάκι και blue pumps.

Ένα λευκό t-shirt και ένα jeans ήταν τα βασικά κομμάτια που “συνοδεύτηκαν” με ένα κόκκινο σακάκι και μπλε γόβες.

Read More

And More